1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Is HDLOADER worth it?(users of this product only)

Discussion in 'PS2 - Hardware boot discussion' started by sasha1303, Nov 27, 2004.

  1. sasha1303

    sasha1303 Guest

    Hi, i was thinking of getting HDloader so i can rip most of my favrite games onto a HD but i dont know if it realy is that good , is there games that can and cannot play? is it still possible that the game freezes or crashes? and i dont have a modded ps2 all i have is an eathernet adaptor pluged into it and thats it so can i still rip burnt games onto it?

    Please reply
     
  2. Megadeth

    Megadeth Regular member

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  3. Megadeth

    Megadeth Regular member

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hell Yeah, it kicks butt...
     
  4. sasha1303

    sasha1303 Guest

    THANKS

    i need to know if i wa sabout to buy crap or not

    U got MSN or AIM maybe we can talk about PS2 and stuff more
     
  5. Megadeth

    Megadeth Regular member

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Google.... EurAsia PS2, go to the top result.... Post there, and I will try and help you...
     
  6. sasha1303

    sasha1303 Guest

    what topic? and thred
     
  7. Megadeth

    Megadeth Regular member

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Login and PM Megadeth67...
     
  8. dlocke

    dlocke Regular member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hdloader rules. Games load faster, you just throw 20-30 on your hd and pick one from a list. You can also copy them to your pc hd faster and transfer them via pc handiness (I like this one but there are 2 others apps that I know of) by taking the ps2 hdd out and connecting it to your pc.

    Best investment for your ps2 that you can make. Here's a thorough compatability list so you can look for specific games that work with hdloader/advance.

    http://hdloader.cricex.com/

    HD Advance lets you use a 200gb hdd but you have a disc for cd games and a disc for dvd games (I think this only applies for copying via your ps2.
     
    Last edited: Nov 30, 2004
  9. ZeRo_eFeX

    ZeRo_eFeX Guest

    Hey,
    HDLoader owns!! Only problem for me is my laser has trouble reading the HDLoader disc so i have to reset the console alot lol!! But that is probably because my PS2 is quite old (2/3years).. If anyone know how to fix this please PM me lol
     
  10. Megadeth

    Megadeth Regular member

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Put an exploit elf on your memcard.... No more laser prob's....
     
  11. wakutan

    wakutan Member

    Joined:
    Oct 26, 2004
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hdloader kicks butt indeed, hdadvance is kinda rippish. But both are good utilities to play some games from a 3rd party hdd.
     
  12. SUBZERO18

    SUBZERO18 Member

    Joined:
    Nov 29, 2004
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Is there any way you can back up your PS2 Titles that one owns and play them online? If so can you explain how. For Ex my MK:Deception Back it up to my HDD and play online? Withought the disk????
     
  13. sasha1303

    sasha1303 Guest

    Thanks Guys I realy needed some1 to tell me , tho i thought no1 would answer like those foruams were ppl want help but they neva get it lol

    Thanks For Your Help Once Again
     
  14. sasha1303

    sasha1303 Guest

    Um.. guys 1 more Qestion


    Whats Mode 1 Mode 2 and Mode 3 i see them in the compatibility list and i dont understand what it means? can some1 tell me? please

    Best Regards ,Sasha
     
  15. ZeRo_eFeX

    ZeRo_eFeX Guest

    If a game doesnt work when you put it on the HD u try mode 1,2 or 3 etc then attempt to play etc and then eventually you will (hopefully) find a combination that makes the game play from the HD!!

    [bold]ZeRo_eFeX[/bold]

     
  16. sasha1303

    sasha1303 Guest

    oh,yeh i think i have a problem a very big problem i have a SCPH-30001 R and i bought a "Seagate ST380011A 80GB 7200RPM " and i saw on a compatibiltiy list saying V5 wont work with this drive and then i checked my version and i saw it was v5/v6 is this correct or did i do somthing wrong?
     
  17. Megadeth

    Megadeth Regular member

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Have you tried it? The chart says it fits but (1) guy says HDL doesn't detect it. He might not know how format it properly. I can't see it work on all versions, except v5.
     
  18. sasha1303

    sasha1303 Guest

    So i can pretty much format it using WINHIIP and then it should go thru right
     
  19. dlocke

    dlocke Regular member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I'd connect it to the ps2 and let HDloader format it for you. Doesn't that make more sense? You know that HDloader will set up your drive the way it wants it, right?
     

Share This Page