1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Is my PSP bricked?

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by wllmdgn, Oct 10, 2007.

  1. wllmdgn

    wllmdgn Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I'm on 1.50 firmware i need to get to 3.52 i've done everything right, this is the only conclusion I can come to whenever i try to execute the files on my psp it always says that the game could not start, does this mean my psp is bricked?
     
  2. cee43ja1

    cee43ja1 Regular member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    4,135
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    46
    no. bricked is when the psp will not turn on at all.

    first, you need to run the kxploitpatcher. it should be included in the 3.52 m33 update. once patched, then you can run the m33 creator
     
  3. wllmdgn

    wllmdgn Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    how do i run the kxploitpacher?
     
  4. wllmdgn

    wllmdgn Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    please, just explain the whole process to me.
     
  5. cee43ja1

    cee43ja1 Regular member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    4,135
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    46
    place the kxploitpatcher and kxploitpatcher% folders in the /PSP/GAME folder. then go to the xmb and go to game/memory card. there will be a kxploit permanent patcher program. choose to run it and the program will start.
     
    Last edited: Oct 10, 2007
  6. wllmdgn

    wllmdgn Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  7. cee43ja1

    cee43ja1 Regular member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    4,135
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    46
    xmb = cross media bar = main menu
     
  8. wllmdgn

    wllmdgn Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i did that and nothing happened, its just corrupt data in my game menue
     
  9. wllmdgn

    wllmdgn Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok, do i need to take the memory stick out of the psp and put it directly into the pc?
     
  10. cee43ja1

    cee43ja1 Regular member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    4,135
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    46
    there's one corrupt data. that's normal. if your /PSP/GAME folder only has the two kxploitpatcher folders and nothing else, then there will be two icons in the xmb. one corrupt, and one kxploit permanent patcher
     
  11. wllmdgn

    wllmdgn Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    there's two corrupt data, I did everything properly and it's not working
     
  12. wllmdgn

    wllmdgn Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok the thumbnail thing came up, i tried to execute it and it said that the game could not start(80010002)
     
  13. cee43ja1

    cee43ja1 Regular member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    4,135
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    46
    format your memory stick. and then copy all the folders from the m33 creator to /PSP/GAME
     
  14. wllmdgn

    wllmdgn Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    what are those folders?
     
  15. cee43ja1

    cee43ja1 Regular member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    4,135
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    46
    kxploit permanent patcher will only work on 1.50 and no other firmware. if you still get "the game cannot be started" error, then you don't have 1.50.
     
  16. wllmdgn

    wllmdgn Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    my system info thing says i have 1.50
     
  17. wllmdgn

    wllmdgn Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Could it be that I have downgraded it with pandora?
     
  18. baldog

    baldog Member

    Joined:
    Mar 14, 2006
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    do you have a UMD inside your psp? try putting one and execute kxploitpatcher once again...

    let's see if it works :)
     
    Last edited: Oct 10, 2007
  19. cee43ja1

    cee43ja1 Regular member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    4,135
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    46
    probably, because pandora's battery only uses a subset of 1.50, meaning it's not a full install of 1.50. turn off the psp fully, then back on and retry.
     
  20. wllmdgn

    wllmdgn Member

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I tried both and it didn't work.
     

Share This Page