1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

is there ANYONE who can help me PLEASE?

Discussion in 'PS2' started by Jesse24, Oct 18, 2004.

  1. Jesse24

    Jesse24 Member

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have been trying to play a PS2 backup for months now and no success. I have managed to acquire a gameshark 2 and I follow the proper steps listed on afterdawn. When it comes time for me to swap the original game for the back-up, the gameshark does not spinning, it has the update screen and then loads the original. IS THERE ANYONE OUT THERE THAT CAN PLEASE HELP ME
     
  2. Hazin

    Hazin Member

    Joined:
    Oct 13, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    use swap magic.... i dont think any1 uses gameshark? and ive heard arm and gameshark dont work..
     
  3. nelswick

    nelswick Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Messages:
    765
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yeah get swap magic or a modchip.
     
  4. nelswick

    nelswick Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Messages:
    765
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    wow same time
     
  5. Jesse24

    Jesse24 Member

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Daahhhh, Im starting to get the impression that I wasted my money buying 2 copies of Gameshark - complications. Thanks for the quick response, do have any suggestions or anything I can do with the GS's I have? Have you ever heard of something like this happening before ?(disc doesnt stop spinning)
     

Share This Page