1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ISO problem on 3.40 oe-a firmware

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by worley2, May 9, 2007.

  1. worley2

    worley2 Member

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi all.

    Recently began using custom firmware after many months using 1.5 with DevHook.
    Upon installation I moved a couple of ISO and CSO files to the ISO folder on the memory stick (GTA Vice City Stories and Lumines II).

    Lumines runs fine but GTA VCS crashes when loading. They both worked fine when using DevHook and I can't understand what is wrong.

    I am now using 3.40 oe-a firmware and have also tried it on 3.03 oe-c.

    I have tried every configuration of enabling and disabling NO-UMD in addition to inserting and removing a proper game (Wipeout) with no success.

    Any advice/help appreciated.
     
  2. mrgooey

    mrgooey Regular member

    Joined:
    Nov 5, 2005
    Messages:
    4,058
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    do u have any plugin installed. GTA VCS works fine for me
     
  3. blackvamp

    blackvamp Regular member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    1,173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    make sure gta vcs is in iso format.
     
  4. mrgooey

    mrgooey Regular member

    Joined:
    Nov 5, 2005
    Messages:
    4,058
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    y? Mine works fine on cso ?

    EDIT: Except if I put the cheat device from Edison
     
    Last edited: May 10, 2007
  5. NicHt

    NicHt Regular member

    Joined:
    Oct 26, 2006
    Messages:
    429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    @All of the above except worley2-- Try posting in English. May help a little.

    @Worley2
    Private Message me, tell me the link from which you downloaded the ISO, I will provide you with a working link.
     
  6. mbaker600

    mbaker600 Guest

    I made a backup of gta vso and it does not work. I'm using 3.40oe-a and made the backup with usb sss. Did I do something wrong?
     

Share This Page