1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ISO Running Problem on 3.03OE-C

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by Sinnical, Jun 24, 2007.

  1. Sinnical

    Sinnical Member

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    okay, so I tried playing PotC ATW, and Bleach, heat the soul 3, And neither have worked. But, MOnster hunter, and FF tactics worked. I have a 4 GB mem stick if that matters..

    The procedure i'm using is just putting the ISO in the ISO folder.. i also tried switching from 1.50 folder and 3.03 folder and such..

    lastly, the little preloader shows up, in the PSP root menu, but when i select it, it takes a bit, then gives me an error. a UMD is in.
    (the game could not be started(80020148))

    help? <_<
     
  2. haze89

    haze89 Member

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hey im having the same problem here on 3.4 oe-a
     
  3. haze89

    haze89 Member

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i just solve it . try inserting any game umd
     
  4. Sinnical

    Sinnical Member

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    read what i posted again.
     
  5. MFTA

    MFTA Member

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hello. I've inserted a iso game in the iso folder. it doesn not work. try to put a umd demo disc that i've got while purchasing the psp. This also does not work.
    i went in the configuration. Switch to kernel 1.50 and also use no umd enable. But still does not work.

    Hey Friends, please show me what to doe to play the iso games.

    What if i convert the iso to cso. will it work???
     
  6. Sinnical

    Sinnical Member

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I still haven't figured this out. :/
     
  7. glenquag

    glenquag Regular member

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    1,879
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Did u turn the option of no-umd to off in recovery mode?
     
  8. Sinnical

    Sinnical Member

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Yes, I did.
     
  9. MFTA

    MFTA Member

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Yes i Did enable and disable the no umd but nothing works.
    when no No umd is Disabled, it gives an error and when its enabled it enter and gives a black screen.

    do u think its because of the demo disc that i've got when i purchase the PSP in Australia.

    The game i have in the ISo folder is a psp game Prov evolution 2007.

    Do u think with a umd game it will work or will have the same problem
    What if the memory card 1gb is fake, do u think this can be a problem to run the game(i'm not saying that my memory is fake but just would like to know)

    Thank for ur help

     

Share This Page