1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ISO that I created just freezes........

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by chettc, Jan 10, 2008.

  1. chettc

    chettc Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I recently used the UMD dumper to create an ISO of the Tiger Woods 2008 game i have. When i try play the game with UMD emulator it just freezes.Is the anything else i need to do once i have dumped the the UMD to ISO.Any help would be appreciated.
     
  2. Crazykid3

    Crazykid3 Regular member

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    459
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    To play an ISO on a PSP, just put the file in the folder "ISO". When you say UMD emulator?? what exactly are you talking about. You mean a PSP emulator for the computer??
     
  3. chettc

    chettc Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    the program is called UMD Emulator.i can play other ISO, just the Tiger woods that doesnt work. this is my first attempt at UMD dumping/iso making, so is there somthing else i need to do?
     
  4. mtek

    mtek Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    What CFW are you running??? Ideally you want 3.71 m33-4 then run your isos directly from your xmb!!
     
  5. chettc

    chettc Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Sorry, i forgot to mention that i am still very new to this all so i am not sure what you are talking about.
     
  6. mtek

    mtek Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    What firmware?? go to settings ---> system settings ---> system information , then what does the system software say??
     
  7. chettc

    chettc Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    If I am not mistaken thats the one that i downgraded to 1.5 so that UMDEmulator could work....
     
  8. bu22ard

    bu22ard Regular member

    Joined:
    Jul 16, 2006
    Messages:
    650
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    UMD emulator was an iso loader that was used on 1.5fw

    now the custom firmwares have a loader built in so you do not need UMD emulator

    find out your fw version and report back, you need to be on either 1.5 ofw or cfw
     
  9. mtek

    mtek Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  10. bu22ard

    bu22ard Regular member

    Joined:
    Jul 16, 2006
    Messages:
    650
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    agree with poster above

    TW08 requires at least 3.40 fw so go to custom firmware and you will be fine
     
  11. chettc

    chettc Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Guys ...thank you so much for you help, i will try this weekend and if i run into any hassles i will be sure to post them.
     
  12. chettc

    chettc Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks guys working 100 %... once again thanks for all your help
     

Share This Page