1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ISOs with Firmware 3.4oe NOT working.... Whats up?

Discussion in 'Sony Handhelds' started by thuway, Apr 21, 2007.

  1. thuway

    thuway Member

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I'm running firmware 3.4oe just released.

    The games that won't run are as follows:
    Street Fighter Alpha 3
    Megaman Maverick X Hunter
    Viewtiful Joe

    Is there something I'm missing or doing wrong? Any help would be appreciated.

    I've read a ton of old threads but they don't seem to be very helpful.
     
  2. ThisDude

    ThisDude Regular member

    Joined:
    Oct 14, 2006
    Messages:
    875
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Did they work b4?
     
  3. thuway

    thuway Member

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    The ISOs should work. The screen just turns blank when I try to play them.
     
  4. Spyder22

    Spyder22 Regular member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Messages:
    323
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    what exactly would one have to do in order to play downloaded (or riped) iso's using 3.40 o-ea. I cant find any guides.
     
  5. faqman98

    faqman98 Regular member

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Messages:
    748
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    put it in the iso folder
     
  6. ThisDude

    ThisDude Regular member

    Joined:
    Oct 14, 2006
    Messages:
    875
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    He said "The ISOs should work. The screen just turns blank when I try to play them."

    If the ISOS weren't in the ISO folder then they would not show up under the game menu at all and wouldn't even get to a blank screen.
     

Share This Page