1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I've not been able to dl much of anything in the last 3 days...

Discussion in 'Windows - P2P software' started by hpeine, Jul 21, 2003.

  1. hpeine

    hpeine Member

    Joined:
    Jul 6, 2003
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I had to reformat my computer and lost a lot of stuff. I've been trying to find some software on Kazaa and imesh and I'm having some problems. One, both versions of those progs have a lot more spyware than what I had before the wipe. I use to clean off the spyware with spybot, and they still worked, but they doen't know. And they both run stuff on my comp no matter what I tell my comp in startup and task manager, they just come right back.

    Also about all I've been able to dl on them is some viruses. I search, find what I need and click on dl. Then it goes to connecting...and never changes.

    Any ideas?

    I find it funny I didn't have any problems last week before I reformatted!
     
  2. hpeine

    hpeine Member

    Joined:
    Jul 6, 2003
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    emule hates me. I'm low no matter what I do. I can turn off firewall, chage it's settings etc, still low. I usually dl between .2-.6 so it takes like 40days to get a file. Then just when I thought I was in luck and was at 4.5 I get this

    Source: I:\Program Files\eMule\Temp\002.part
    Click for more information about this virus : Backdoor.Beasty
     
  3. Praetor

    Praetor Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 4, 2003
    Messages:
    6,927
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    116
    1. Are you behind a router?
    2. Stupid question: do you have antivirus?
     
  4. hpeine

    hpeine Member

    Joined:
    Jul 6, 2003
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    1. No
    2. yes, the above was it's reply to what was found
     
  5. Praetor

    Praetor Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 4, 2003
    Messages:
    6,927
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    116
    Sorry, i figured it was a stupid question but couldnt think of why.... i need to sleep more. Anyways, what connection do you have and what network settings have you got?

    BTW, what configuration of memory do you have to get 727MB?!
     
  6. Dela

    Dela Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 25, 2002
    Messages:
    8,949
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    118

Share This Page