1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ixtreme hiachi proublems

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by momhoener, Jul 8, 2007.

  1. momhoener

    momhoener Regular member

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok i just flashed my drive with the new ixtreme hitachi only to find that after a few seconds of play with my backups i get a unplayable/readable disc thing any suggestions??
     
  2. momhoener

    momhoener Regular member

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok so just to add this the games do start but on most loading screens they freeze is this normal??
     
  3. momhoener

    momhoener Regular member

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    oh sorry for making this topic I used the pot calibration method. after a little twak of 25 degrees makes every backup start up as quick and plays as simply as originals thanks again.
     
  4. momhoener

    momhoener Regular member

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok wait never mind the pot calibration method did well kind of work but in the end afer 20 min. of play still i get the dirty disc message. is there any other suggestions i'm using a nec 3530a burner with the dell 104c firmware that auto bitsetts dvd+r dl media to dvd-rom for me. One last thing as well when my hitachi 59dj drive spins it slightly squeeks i know this is not normal and since the xbox is new there has to be something i can do. so any other suggestions??? any thing will help so thanks.
     
  5. monteca

    monteca Regular member

    Joined:
    Oct 6, 2002
    Messages:
    221
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    what brand disks are you using?
     
  6. brifa

    brifa Regular member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Messages:
    397
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yeah thats right try to use verbatim DL that could help..
     
  7. momhoener

    momhoener Regular member

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok I just started using verbatim dvd+r Dl discs and burning at 3 different speeds with the same result of the dde after trying to play the game. Then suddently i notice that my lable is slightly off on all the games. after ripping the lables off the game plays great with not even a notice to if it's original of backup thanks guys.
     
  8. monteca

    monteca Regular member

    Joined:
    Oct 6, 2002
    Messages:
    221
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    if you want printing on your dvd's you need printable disks.....paper labels are big no no's.
     
  9. momhoener

    momhoener Regular member

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok this is probably the stupidest question ever but i know i can buy printable discs but how do i know if my printer can print them. Or does it work like i put the lables only on printable discs. You would be extremely helpful if you answered this thanks
     
  10. monteca

    monteca Regular member

    Joined:
    Oct 6, 2002
    Messages:
    221
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    epson makes a cd printer in the states r260 is cheap and works great
     

Share This Page