1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

JungleFlasher wont run...

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by TenMen, Feb 11, 2012.

  1. TenMen

    TenMen Regular member

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Just repaired my RROD & ready to flash my samsung to LT+ 2.01...
    To my surprise Jungleflasher will not open...No error message, just
    nothing...I checked the task/mgr processes & it's there...Tried to
    "end process," but it wouldn't go away...My comp then slows down...
    Anybody have this problem & was able to solve it?

    I have xp 32bit, net framework 3.5 sp1....
    And yes libusb0.dllb is in the same folder as Jungleflasher...
    Any help is appreciated...Thanks
     
  2. sn0wman1

    sn0wman1 Regular member

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    782
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Have you tried redownloading jungleflasher?
     
  3. TenMen

    TenMen Regular member

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yes i have...
     
  4. steo2k8

    steo2k8 Regular member

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Messages:
    1,370
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    At one stage I had such a problem trying to run jungleflasher that I had to just re-install windows. There was registry problems with net framework and it just wouldn't run no matter what I done. Try re-installing net framework 2.0 and other versions and see if it runs for you but if not you may need a fresh windows install.
     
  5. TenMen

    TenMen Regular member

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I tried that yesterday, no go. It recognized that theres a prvs version.
    I then tried to remove that so i can reinstall. would not uninstall...

    **edit** happening again...sheesh, what a headache!
     
    Last edited: Feb 18, 2012
  6. TenMen

    TenMen Regular member

    Joined:
    Nov 25, 2004
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Uninstalled .net framework 2.0, now it works...
    Weird or what...
     

Share This Page