1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

just upgraded to 3.40 oe setting information is corrupted please help !

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by GCFANATIC, May 27, 2007.

  1. GCFANATIC

    GCFANATIC Member

    Joined:
    Mar 27, 2005
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hi ive just upgraded my sons psp last night to 3.40 oe and when i go to go on the onternet browser or any of the extras it says setting information is corrupted press the o button to repair....

    is this advisable ?

    does anybody know a fix for this issue or should i go ahead and repair with the o button ?

    thank-you

    james.
     
  2. hodzic

    hodzic Member

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    go to settings and restore defult setting...this is very common...hope it works
     
  3. magicocea

    magicocea Member

    Joined:
    May 27, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11

    I just upgraded to Dark_ALex's 3.40 OE-A and had the same problem (The System Software shows up as 3.40 OE-A) and I pressed 0 as it just gets u in the system menue...after installation I had several problems ..
    before I was running DEvhook 52 on a 1.5 system... DEvhook.52 and other homebrews don't seem to work Error message The game could not be started 8002014C I understand that Dark ALex does not require DEvhook .
    But when I start the game iso's direct I get the Error message 80020321. Is there any additional software that I require ? Anywhere I can tweak or make changes ?
    ... What's happening ?? ... Can anyone help ???
     
  4. ferrar1

    ferrar1 Regular member

    Joined:
    Jul 12, 2006
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i think a umd game has to be inserted ( not a umd movie )
     
  5. hodzic

    hodzic Member

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I think ur right fearri
     
  6. jonnymint

    jonnymint Member

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    yeah and also set your game folder to 1.50 kernel
     
  7. magicocea

    magicocea Member

    Joined:
    May 27, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks some problems are easily soled it was the disc that was missing....it works great !!! no issues at all..thanks !!!
     

Share This Page