1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Killzone - Shuts down PSP - 3.52 M33-4

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by Nrtheasta, Oct 24, 2007.

  1. Nrtheasta

    Nrtheasta Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    All,

    I have been trying to run the Killzone ISO, and it starts up OK, but then when it actualy goes to load the level, it shuts the PSP down. I am able to play Ratchet and Star Wars Renegade Squadron.

    My PSP is running 3.52 M33-4. I had recently upgraded from 3.40 OE-A to 3.52 M33-4.

    I tried searching but couldn't find anyhing solid to go on. Hopefully it's a seting in the configuration, but I haven't locked it down yet.

    Thanks in advance for any help!
     
  2. larrylje

    larrylje Active member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    12,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Go HERE and follow the steps to see if it corrects the ISO/CSO games.

    If it doesn't then get another copy by using the guide HERE (Some users have had issues going from an OE version to M33 and had to do these steps to correct the problem).
     
    Last edited: Oct 25, 2007
  3. Nrtheasta

    Nrtheasta Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Larrylje,

    Thanks! I'll try the suggestions in the first link.

    Killzone was working when I was running 3.40 OE-A, but Star Wars wasn’t. Then I upgraded to 3.52 M33-4 and then Star Wars worked, but Killzone didn’t.

    Can you please repost the second link – it doesn’t seem to do anything.

    Thanks again!
     
  4. chwoolgar

    chwoolgar Regular member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    1,168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Go into recovery, make sure Advanced>Advanced - All options disabled.
    Try switching Kernel
    Change to UMD Only and make sure you have a UMD in and try again
     
  5. larrylje

    larrylje Active member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    12,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    OK the link is fixed now.
     
  6. Nrtheasta

    Nrtheasta Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    All,

    I tried the suggestions in the first link and the results were the same. I was going to try the instructions in the second link and I thought..why don't I try and reformat my memory card again?

    I copied off my saved games, reformatted the memory stick, copied back my saved games and sure enough, all the games worked!

    The only game that doesn't work now is Bubble Bobble Evolution - I get the black screen when trying to get in the game.. I'm sure it's something in the Recovery Mode configuration. I'll figure it out.

    My sincere thanks to everyone's help on this - this is really a cool forum and I'm glad I'm a part of it now!

    Thanks again!

    Nrtheasta

    PS - I run a couple of PC Halo servers - if anyone ever wants to play on them, let me know!

     

Share This Page