1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

killzone won't play

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by Naoster1, Mar 8, 2005.

  1. Naoster1

    Naoster1 Member

    Joined:
    Feb 19, 2005
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    for some time now i have been using roxio to burn my dvd games and they have all worked until i got to killzone i use a flip top with swap magic 3.3.
     
  2. Takenover

    Takenover Member

    Joined:
    Feb 26, 2005
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    There is patch out there that allows Killzone to work with SwapMagic. PS2NFO has it.
     
  3. djscatter

    djscatter Guest

    If I might make a suggestion, stop using Roxio and start using DVD Decrypter. Roxio has a tendency to get a little tempermental after a while of burning.

    Just my opinion, but, why use a product when there is another that is better (and free)....

    DVD Decrypter
     
    Last edited by a moderator: Mar 8, 2005
  4. Prize99

    Prize99 Regular member

    Joined:
    Mar 5, 2005
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I made a perfect 1:1 rip using nero 6 and the game works great. Try using better media such as verbatim, or TDK and burn it at a lower speed this time.
     
  5. Naoster1

    Naoster1 Member

    Joined:
    Feb 19, 2005
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    this may seem very retarted but how do you use dvd Decrypter
     
  6. legojedi

    legojedi Member

    Joined:
    Mar 18, 2005
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I NEED THE KILLZONE PATCH I CANT JOIN PS2INFO IT WONT LET ME ARGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG! PLEASE PLEASE PLEASE PM ME IF YOU HAVE IT (oops srry CAPS) and can send it too me pleaaaaaaaaase!
     
  7. L84skewl

    L84skewl Guest

    I couldn't even get a real copy of Killzone to play in my PS2.

    weird.
     
  8. ddaren

    ddaren Member

    Joined:
    Mar 29, 2005
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have the original purchased version of Killzone and I backed up using DVD Decrypter and I burnt it with the same program. From what I believe, you don't need a patch or anything for it. Maybe I got a special version on the original or something.
     
  9. 40ozKing

    40ozKing Member

    Joined:
    Mar 12, 2005
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i can't burn killzone either(along with san andreas, call of duty: finest hour, & ace combat 5)

    and i use dvd decrypter, burn at 1X with verbatim

    wtf is the deal?!?!?
     
  10. Ofnir1

    Ofnir1 Regular member

    Joined:
    Jan 25, 2005
    Messages:
    810
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I'm not sure if you found your answer already, 40ozKing, but I used Alcohol 120% and it worked just fine.
     
  11. steimy

    steimy Active member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    12,030
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    I have made back ups of all of the games
    you guys are having problems with.
    None of them need a patch or rebuilding.
    http://home.earthlink.net/~moderator/id3.html
    there is a DVD Decrypter tutorial for anyone who cares to read it.
    Roxio is ok, but i would use DVD Decrypter
    Good media is a very important part of burning.
    Philips, TDK, Verbatim datalife plus, Ritek G04
    Taiyo Yudon are some of the best.
    see the media guide http://webpages.charter.net/modchipzone/dvdmediaguide1.htm
    and sometimes your burner will work better after updating
    the firmware, if there is one available. DVD Decrypter
    can search for you.
    I think it is under Tools->Drives-> check for firmware
     

Share This Page