1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

kryptview a790t

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by manmilk04, Aug 17, 2010.

  1. manmilk04

    manmilk04 Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have just received a kryptview a790t, has anyone got the firmware and loader for this box as i cant find it on here anywhere, i cant even find the a790t box anywhere but thats what it says on the front of mine, any help would be great cheers.
     
  2. AfterDawn

    AfterDawn Advertisement

  3. hooter007

    hooter007 Regular member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    3,263
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    i think it says a780 lol
    here ya go>>>>>LINK
     
  4. manmilk04

    manmilk04 Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    no mate im sitting looking at it now it says A790t dvb im thinking it is just the same as the 780 tho? cheers for the link anyways.
     
  5. hooter007

    hooter007 Regular member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    3,263
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    dont update that firmware on the box incase it kills it then!!
     
  6. hooter007

    hooter007 Regular member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    3,263
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    must be just new out
     
  7. manmilk04

    manmilk04 Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    no bother mate if you see anything regarding these new ones will you pop a message on here as your in the no a lot more than me, cheers anyways.
     
  8. hooter007

    hooter007 Regular member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    3,263
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    will do, Send "e45" a pm he may know about them!
     
    Last edited: Aug 17, 2010
  9. manmilk04

    manmilk04 Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok will do like wise if i here anything i will post cheers.
     
  10. coolcrab

    coolcrab Member

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i would be interested in that box as wel where can we get them have u found the loader and software yet?
     
  11. e45

    e45 Regular member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    4,336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    some of the A780 went out with A790 fronts there will be software for them soon to sort the box out it does use the A780 software but it has to be the latest one for that box should be available in the coming days.

    Please note this box will only work in the Uk and not Ireland
     
  12. jken

    jken Member

    Joined:
    Aug 21, 2007
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    what area are you in
     
  13. e45

    e45 Regular member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    4,336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    i would say he is in the uk as they dont work anywhere else
     
  14. jken

    jken Member

    Joined:
    Aug 21, 2007
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    another interesting point only cable oxes out from kv so what did you actually order that you received A790T
     
  15. e45

    e45 Regular member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    4,336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    He would have ordered the A780 and was sent the A790 with a different front on the box thats why he has that box and no software for it only the latest file will work.
     
  16. situl2005

    situl2005 Regular member

    Joined:
    Feb 12, 2006
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    thats interesting. I've just ordered one today, don't know when I'll get it but I hope if I do get this a790 I don't have a problem with it. Any idea where this was bought from? I just bought mine from a source recommended by hooter.
     
  17. manmilk04

    manmilk04 Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi all just to update yous i got the box off a friend i did not order it so i dont no where it came from, listen to E45 he seems to no the script so just wait and see what happens with loader and f/ware but this one is ok so im guessing it is the latest 780 with 790t on the front, just wait to see wot comes in the post and it might shed a bit more light on the model you get, yes im UK.
     
  18. portvale

    portvale Member

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Anyone tried them kpyptview hd boxes yet?
     
  19. hooter007

    hooter007 Regular member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    3,263
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    no new hd krypt out yet
    unless there ""ONLY"" out
     
  20. e45

    e45 Regular member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    4,336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    there not no HD boxes for Krypt at the present time
     
  21. portvale

    portvale Member

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16

Share This Page