1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Kryptview A850

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by swar, Nov 20, 2014.

  1. swar

    swar Member

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have had a A780 but have just purchased an A850.

    Have gone to set up the box but the cable box has no cable input feed at the back. Is there something else I need to buy to connect the cable feed or is there something else I should have received in the box?
     
  2. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
    do you mean coax or ethernet?
     
  3. swar

    swar Member

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Coax feed. On the A780 there is a Coax In but not on A850.
     
  4. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,616
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    it might be ant in as its a different connection from the 780 which is an f connector and the 850 has a push in like the old vcr.
     
  5. swar

    swar Member

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Managed to get the adaptor from Maplins which connected fine. Set the box up only to find out that the HDMI port on the A850 does not work.

    Purchased the box from Topsat. Seemed to be a refurb or second hand as there was a major scratch on the front and scuffs on the top of the box.
     
  6. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,616
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    not good if they were selling you a new unit.
     
  7. swar

    swar Member

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    No mention of it being a refurb or second hand. Have sent them a message on there website yesterday and a message to there email earlier today just waiting for a response.
     
  8. fleur1970

    fleur1970 Newbie

    Joined:
    Nov 23, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi, I have also just purchased the same box from Topsat. The box was already ripped and the front was covered in fingerprints, had a few marks underneath so thought the same as you refurb. Have not yet tried it as looking for firmware.
     
  9. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,616
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    if box was repaired or had marks i would still contact them as it was a new unit you paid for not a used unit.firmware is around if needed think on earlier posts.
     
  10. fleur1970

    fleur1970 Newbie

    Joined:
    Nov 23, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi, I am going to email today and see if I get any joy. Any idea on the date of the current firmware. Thanks.
     
  11. swar

    swar Member

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I've emailed them and still no response. I think I may have to log a paypal dispute with them. The website has no mention of it being a refurb and for that price you would expect us to be getting a new box. Thought it was odd they were in stock considering no where else has them.
     
  12. fleur1970

    fleur1970 Newbie

    Joined:
    Nov 23, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Everywhere has been out of stock for ages so jumped at the chance to get one. like you say its a lot of money for a refurbished box and nowhere on the web page says its a refurb.
     
  13. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
    im sure swar can point you in direction of latest fw, give him a pm
     
  14. fleur1970

    fleur1970 Newbie

    Joined:
    Nov 23, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    All up and running. Thanks :)
     
  15. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
    glad to hear
     
  16. swar

    swar Member

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    After opening up a dispute with PayPal still no response from Top Sat but they have decided the dispute in my favour by agreeing for the £250 for the box to be refunded once I have provided tracking information for the return of the item.

    Had previously heard good things about Top Sat but my dealings with them have been awful and unprofessional. Glad to hear you got your box up and running Fleur1970!
     

Share This Page