1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Kryptview down?

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by saucybear, Dec 21, 2014.

  1. saucybear

    saucybear Member

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi all

    i know the boxes are playing up, mines been down for a week or more.
    I'm in the kent area, any ideas?

    Thanks in advance
     
  2. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    must be problems at your end as working and no posts of boxes down,what have you tried to fix it factory reset and rescan from main coaxial and reboot box and router
     
  3. saucybear

    saucybear Member

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    iv'e done the usual,, factory reset etc etc, i am never sure what my area code is though? i will do as you say, thanks
     
  4. saucybear

    saucybear Member

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ive done that and still no joy, i have the fta channels and nothing else?
     
  5. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    ahhhhh reboot as in off at rear box and router possibly lost lan connection.
     
  6. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    yes latest issue box and router need a reboot.













    ahhhhhhhhhhhhhhh problems again
     
    Last edited: Jan 11, 2015

Share This Page