1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

kryptview down

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by welwyn, Oct 30, 2015.

  1. welwyn

    welwyn Regular member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hi all been a long time since my last post im still using kryptview 780 im not getting any channels all scrambled tried software update but all its saying is searching for update can anyone please advice thanks
     
  2. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    it would have been better posting your firmware date to see if still current ,is box connected to lan
     
  3. welwyn

    welwyn Regular member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    thanks cactikid for your reply lan is connected software date is 20/01/2015 pv4.208 3.00 thanks again mate
     
  4. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    ok current software is good ,no reports anywhere of issues so thinking it local or your non connection to network,have you tried powering off box and router to see if it fixes it,check lan is flashing green at rear.
     
  5. welwyn

    welwyn Regular member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    green light is flashing at rear will try to turn router of and on later on don't think there is a local connection problem been like that for a week
     
  6. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    are you on a live cable connection then?
     
  7. welwyn

    welwyn Regular member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yes I am through home plugs decided to plug box in living room straight into router tried software update came up with already updated which makes sense but channels scrambled so I did a auto search left it till it finished and guess what all back on thanks cactikid for your time cheers mate
     
  8. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    happy days enjoy viewing again.
     
  9. manmilk04

    manmilk04 Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi there sorry to jump in on the conversation but my friend had a A780 in the cupboard so I put the latest software on for him via null modem cable 20/01/2015 and all went well but when he has set it up the H/W version is V3.0.0 how do I update this as it wont do it via internet connection it just sits on searching and does nothing!! thanks in advance...
     
  10. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    you cant as box has to be manually flashed with null modem cable and image and box reboots when finished=faulty flash or selected wrong image.
     
  11. manmilk04

    manmilk04 Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    thanks for the swift reply cactikid I did flash it manually with null modem but it still has old H/W 3.0.0 so it wont even look for channels, do you have a link for the latest update? any help would be appreciated...
     
  12. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
  13. manmilk04

    manmilk04 Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    yes I downloaded it again and re flashed its all good now, I'm looking to get a zgemma star H1 is it the best to get and if so is there a tutorial to get it up and running, thanks again.
     
  14. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    there are better boxes than zgemma if funds available,i did a thread earlier on cable boxes with a list of boxes.
     
  15. manmilk04

    manmilk04 Member

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I don't mind spending a bit extra mate if it is going to be worth it, just seems to be a lot of them zgemma boxes flying around my way, what do you recommend and can you point me in the right direction how to set it up, cheers.
     
  16. Lisboa67

    Lisboa67 Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    273
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    Box down here in southern England Home Counties area for the last 2 days, anyone else with the same problem? Have tried to update both boxes, normally I would get a message 'already updated' but they have both been left to update for an hour and both have not moved in that they show 0% 'updated' so I have just both exited them and left maybe no footie for a few days over festive period!
     
    Last edited: Dec 24, 2015
  17. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    all boxes down and no idea for how long,hopefully by now you will have had a backup sourced to use .
     
  18. Lisboa67

    Lisboa67 Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    273
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    Ok will wait patiently and hope all is back up and running, not up to speed with all this tech, so enlighten if you would for a back up source......not sly subscription lol
     
  19. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    i am sure i posted a thread on cable boxes?;)
     
  20. Lisboa67

    Lisboa67 Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    273
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    Ok m8 thanks will have a trawl through forums to look, hopefully it will be updated with the latest best deals. All the best thanks for your help......again. Cheers!
     

Share This Page