1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

KV 780 down

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by justrick, Feb 18, 2015.

  1. justrick

    justrick Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    KV 780 down in the Wirral area already got 20/1/2015 update on anyone else suffering the same problem
     
  2. Lisboa67

    Lisboa67 Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    273
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    Yes same here in Oxford, checked earlier this afternoon, just checked now and still not on. Waiting game I'd say, early days yet.
     
  3. justrick

    justrick Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Just as long as itS back for the footy on sunday
     
  4. Lisboa67

    Lisboa67 Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    273
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    Back on here again.
     
  5. justrick

    justrick Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Back on here but really glitchy
     
  6. mojo88

    mojo88 Regular member

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hi guys i have kvA780 (not used for over a year)
    first of all i want to know is are these box s working?
    and if so what is latest software that i need uploading ?
     
  7. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    on the first post.null modem flash by cable.
     
  8. Lisboa67

    Lisboa67 Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    273
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    Mine not working all day, anyone else?
     
  9. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    yes few forums are posting fta only so no idea whats up.
    for the kv fans,
     
  10. Lisboa67

    Lisboa67 Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    273
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
  11. Lisboa67

    Lisboa67 Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    273
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    Back on but glitching a it.......as before.
     
  12. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    not seen any reports of glitching yet.
     
  13. swar

    swar Member

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Sky Sports 1 was glitching throughout the second half of the Arsenal game earlier and for a couple of hours after. Seems to be fine now though.

    Also my channel lists now appear to be in a random order. I've looked everywhere for a setting to get it back to the usual numerical order. Is there a shortcut to do this?
     
  14. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    probably pressed a button on remote to change line up.
     
  15. swar

    swar Member

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Any suggestions how to revert the line up back?
     
  16. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    might be in favourites/bouquet setting?
     
  17. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    just letting you know asian channels are back working.
     
  18. libbo2003

    libbo2003 Regular member

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    199
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi guys any problems on the kv780? Not got any premium channels only FTA tried a factory reset but have had no luck is there a new software download?
    Current software is pv4.208
    I am in the London area
     
    Last edited: Aug 13, 2015
  19. andym1

    andym1 Regular member

    Joined:
    Apr 8, 2007
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    not had any channels for the last 3 day's here in west yorkshire
     
  20. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68

Share This Page