1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

KV A780 help

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by Jamie__B, Jun 26, 2012.

  1. Jamie__B

    Jamie__B Member

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi all,


    Can someone please help,

    one of my mates wants a KV A780 but he is wondering if he will be able to get one in his flat


    He is on Sky broadband and television


    he has never been on virmin and im not sure if he has a router or modem

    Does anyone know if it will work for him and does anyone know what are the minimum he has to have e.g a router and not modem ect?


    Thanks alot in advance!
     
  2. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    he needs a live cable feed, no cable feed, it wont work, he needs bband als, if he has Sky Sat already, why dont he look at a blade or the Openbox for Sat, easy to use, install etc, better than a Kryptview
     
  3. Jamie__B

    Jamie__B Member

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thanks, does it matter if he has a router or modem or will both work fine?
     
  4. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    Not sure what Sky provide in the UK or the model, over here I have a standalone modem which has 5 lan connections for connecting boxs, PCs etc etc
     
  5. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
    and if its just a modem you would need a router, modem to router> router to pc> router to box
     

Share This Page