1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

kv channels

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by cactikid, Jul 16, 2013.

  1. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,616
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    reports are channels are back,more to come,do what is needed folks
     
  2. topcat96

    topcat96 Regular member

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    824
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Shame VM will be losing ESPN at the end of August ...
     
  3. Lisboa67

    Lisboa67 Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    273
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    Espn channels have they gone for good? Is it worth channel update? And will we be getting any of the bt channels? (kp a780)
     
    Last edited: Aug 2, 2013
  4. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,616
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    espn have gone from cable,bt and vm are still chatting so no news yet.
     
  5. arky4

    arky4 Member

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    bt channels suppose to be on freeview but I can not receive them
     
  6. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,616
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    freeview as from aerial on roof of house/not cable??
     
  7. arky4

    arky4 Member

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    freeview as tv areial bt would run a trial sport channels probally off topic
     
  8. Lisboa67

    Lisboa67 Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    273
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    Thanks Cactikid, so just wait to hang on and see?

    Arky4 last thread, little confusing what do you mean?
     
  9. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
    he means its available as freeview, not on kv but freeview direct to tv
     
  10. e45

    e45 Regular member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    4,336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    GUYS AS FROM TODAY THE KV 750 HAS BEEN TERMINATED AND WILL NO LONGER OPERATE, THE SERVER FOR THIS BOX HAS BEEN SHUT DOWN, THE A780 AND THE A850 WILL BE THE ONLY WORKING BOXES NOW.
     
  11. tallen8

    tallen8 Member

    Joined:
    Mar 23, 2006
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Cheers E45, Ive got an A780 and it is not working either. Any thoughts?
     
  12. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,616
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    yes firmware upto date,lan cable in ,reboot box and router,need more info if you want it fixed.
     
  13. tallen8

    tallen8 Member

    Joined:
    Mar 23, 2006
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Yes mate. box up to date and all is pluged in.

    I updated the box last month with the firmware and everything was good untill last night.

    I've tried to use the s/w update but it...well doesnt want to work. Ive left it on all day and it still doesn't want to update.

    What the hell am I not doing? (sorry about he language)
     
  14. tallen8

    tallen8 Member

    Joined:
    Mar 23, 2006
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Sorry... how do I reboot he box?(dont mean to sound thick)
     
  15. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,616
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    780 latest firmware may 2013,if there are no updates it wont work.
    reboot=power off at rear box,modem,router for 30 secs then on and give it a min to connect. try that first if not you may need to factory reset/rescan from main feed.
     
  16. tallen8

    tallen8 Member

    Joined:
    Mar 23, 2006
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Bugger, pre-empted your resonse and i've already tried..

    factory reset, re scan, update,even tried a reflash..................BUSTED???????
     
  17. beaten

    beaten Member

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi,

    Are the new BT channels on KV ?, just done a rescan, don't seem to be in the Sports catergory.
     
  18. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,616
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    not on kv but their box via test.
     
  19. beaten

    beaten Member

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi Cactikid,

    Thanks for your reply.

    Sorry, I am not sure what you mean "but their box via test" ? I have got TEST channels A,B,C,D but they are scambled.
     
  20. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,616
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    is that providers or kv box you are talking about,i have neither so might be coming if doing tests??
     

Share This Page