1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

kv down

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by humbaw, Jul 10, 2011.

  1. beaten

    beaten Member

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16

    Same here mate in Merseyside, keep losing ss, hopefully come back on later.
     
  2. AfterDawn

    AfterDawn Advertisement

  3. Lisboa67

    Lisboa67 Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    247
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Same here in Oxford, footie went off with 15 to go, all i got was ss1 & sports news, same again this morning at 8.30, will check later on when i am home.
     
  4. gerbo1958

    gerbo1958 Member

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    must be all areas, same here in belfast, on and off every few minutes.Hope it gets sorted soon
     
  5. Lisboa67

    Lisboa67 Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    247
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    All back on here in oxford, but a bit of Glitching tho......quiet a bit of Glitching.

    Like every 30-60 secs at the moment!
     
    Last edited: Nov 22, 2012
  6. beaten

    beaten Member

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16

    SS, Seems to be back up and running in Merseyside, no glitches.
     
  7. eileen59

    eileen59 Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    same prob with me, but saying that i thought it was a vermin fault, bb ok, but tv has fault in oxford area well my bit anyway, i tried rescanning and only got 49 on tp, day before only had 50 tp, was told it should be 55 tp, new to this so don't really know, its my first kv, will have to try another scan
     
  8. noideame

    noideame Regular member

    Joined:
    Jul 27, 2008
    Messages:
    382
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    if you have tv fault in you area cant see it will do much good rescanning.
     
  9. DAVO55

    DAVO55 Regular member

    Joined:
    Nov 15, 2008
    Messages:
    115
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    26
    all gone of in liverpool..
     
  10. Lisboa67

    Lisboa67 Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    247
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    same here in Oxford, national thing or regional hic-up?
     
  11. 2dogsfighting71

    2dogsfighting71 Regular member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    365
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Same ere in Knowsley
     
  12. tongs007

    tongs007 Regular member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,540
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    48
    if its down everywhere it will be a server issue, plug ya freeview in and check it later
     
  13. cactikid

    cactikid Regular member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,419
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    48
    back on now folks
     
  14. Lisboa67

    Lisboa67 Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    247
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    All on in Oxford..............well sspnews is the wife just turned over!
     
  15. humbaw

    humbaw Regular member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    all channels bk on but still VERY glitch was thinking of flashing my box can anyone tell me what the lastest hardware version is i have v3.0.0
     
  16. gerbo1958

    gerbo1958 Member

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    All good in the hood keep up the good work KV
     
  17. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,763
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    unless there is a specific firmware upgrade, why would you flash a box if there is glitching, which is down to the service, this isnt going to fix glitching, thats anly creating hassles, make sure your box is on the latest version at all the times, this is done from the box menu, if it is, then check your other variables such as cables etc, other than that sit back and wait for it to return to normal
     
  18. noideame

    noideame Regular member

    Joined:
    Jul 27, 2008
    Messages:
    382
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    a couple of questions

    1. is I.D. channel sly customers only
    2. is there any chance of +1 channels coming back as well as a few channels missing.

    i ask as +1 have been missing a while, and noticed the I.D.
    channel after a rescan but it doesnt work.

    my signal is 77 mostly and Q 86
     
  19. DAVO55

    DAVO55 Regular member

    Joined:
    Nov 15, 2008
    Messages:
    115
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    26
    just to say hello and still Glitching.
     
  20. 2dogsfighting71

    2dogsfighting71 Regular member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    365
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Mines been very glitchy (every ten seconds) today.
    Knowsley area.
     
  21. DAVO55

    DAVO55 Regular member

    Joined:
    Nov 15, 2008
    Messages:
    115
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    26
    All of now. shit.
     

Share This Page