1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Laptop and Xbox Live!!

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by Zukhaib, Apr 25, 2007.

  1. Zukhaib

    Zukhaib Regular member

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hey,
    I got 360 but due too my ethernet cables bieng too short,i cant connect my router to my 360 so i tried to find an alternative. (and yes, i know i should just by the 360 Wireless Adapter - costs abit ^^) I used my laptop to connect to the wireless network and thought is there a way for me to put a ethernet cable into the laptop and connect a ethernet into the 360 and use the wireless connection and route it to my xbox 360?

    i.e. Laptop - Recieves wireless connection. Sends to Ethernet (Shares).

    Xbox 360 Recieves Ethernet connection. Connects to Xbox Live.

    Anyone know how todo that? Like bridge the connection or something? Thx in advance..
     
  2. xxteakxx

    xxteakxx Regular member

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
  3. Zukhaib

    Zukhaib Regular member

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Urr... in my "Internet Connction Sharing" <-- the button for that on my laptop isnt there! Help! I go to the "Advanced" tab on my connection and the internet sharing isn't there! HELP!!
     
  4. mikeh0303

    mikeh0303 Regular member

    Joined:
    Dec 23, 2006
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    are you the admin on the laptop or are there multiple users?
     
  5. Zukhaib

    Zukhaib Regular member

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Admin, the only user on the laptop!
     
  6. mikeh0303

    mikeh0303 Regular member

    Joined:
    Dec 23, 2006
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    what did you right click on to get the options
     
  7. ha9981

    ha9981 Regular member

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    939
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    u need ur other lan card enabled for it too show up too.
     
  8. Zukhaib

    Zukhaib Regular member

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    other LAN card? all my LAN cards are enabled on my laptop..
     

Share This Page