1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Loading Games

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by assadi84, Jul 17, 2007.

  1. assadi84

    assadi84 Regular member

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I just downgraded and updated it to 3.40 OE-A, and my friend gave me lots of games in CSO and ISO formats, but I have trouble starting the games, some of them works fine (in both formats) but most of them doesnt even show in the menu.. Looking for a solution

    Thanks in advance
     
  2. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    it is unlinkely that they just dunt show up, it could be in dax format, if some of the games don't work they might require a higher fw version or they might be a bad ISO. this happens usualy when you try to use a ripkit with it, simply download another one.
     
  3. assadi84

    assadi84 Regular member

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Thanks anyway, i found the cause, it happens when you use not original memmory stick..
     
  4. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    you mean like a fake one, from ebay?
     
  5. assadi84

    assadi84 Regular member

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yeah, fake ones, not only from ebay, some shops also sell them with the psp itself, you also can see corrupted data with some of the data that is actually not corrupted and works fine if you had a good quality original memmory stick
     
  6. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    aww damn, i hope my new bought memory stick works.
     
  7. assadi84

    assadi84 Regular member

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    the sony original ones that we have here, its written a 5 years warrenty on it, while the non-original have only 1 year or none.. but there might be others that i not seen
     
  8. assadi84

    assadi84 Regular member

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    the sony original ones that we have here, its written a 5 years warrenty on it, while the non-original have only 1 year or none.. but there might be others that i not seen
     
  9. assadi84

    assadi84 Regular member

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    the sony original ones that we have here, its written a 5 years warrenty on it, while the non-original have only 1 year or none.. but there might be others that i not seen
     
  10. ps1psp

    ps1psp Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    got 2 fake 2GB cards, one sony and one sandisk and they both work with whatever iso or cso I put on. games don't appear if I don't have the psp/game/savedata folder (e.x. after a format).
     
  11. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    damn, mine is a lexar one with 4gb and 1 year warranty.
     
  12. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    is it fake or not? it's coming in the original box, and it says the manufacture is lexar so how is it fake when they have a warrany :(
     
  13. assadi84

    assadi84 Regular member

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Some fake memory sticks works fine if you only have few games in it, if you get to have more than 4, you will notice they are not showing or they are corrupted, that also happened even if you are on a original fw, with songs and videos, i know someone who had a fake memory, he only could see the first 28 songs, the rest are corrupted, while they worked fine after changing his memory
     
  14. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    is there anyt ways i can tell if it's fake by not opening it.
     
  15. ps1psp

    ps1psp Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    just google it, many ways, but trust me if you get one (and meanwhile you have or seen an original) you will find out on first contact. They cry out "fake" (lol)
     
  16. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    aww man i hope it isn;'t how much do fake ones cost:)
     
  17. ps1psp

    ps1psp Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    almost half price.....both ones I got were purchase ~20 euros from ebay (final price...item+pnp from asias counties)
     
  18. MOREL119

    MOREL119 Member

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    My favorite manufacter of memory sticks is SanDisk. I mean they're little bit expensive but they sure have good quallty.
     
  19. alcapone1

    alcapone1 Member

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i was at 3.03-oe-c and i all my iso files were working fine. Then i upgraded to 3.40oe-a and when i go to load my isos the screen just stays black. so i downgraded back to 3.03oe-c and it is doing the same thing. All black screen and when i go into recovery mode and run with NO-UMD it says game could not be started. can anyone help?
     
  20. MOREL119

    MOREL119 Member

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Get in to recovery mode --> advanced --> advanced

    and then make it all disabled. that should work cause i had the same problem.
     

Share This Page