1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Loading Saved Data Problems...

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by mabarnett, Jul 29, 2007.

  1. mabarnett

    mabarnett Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have FIFA 07 CSO on my PSP and started a tournament and save it n 3 different occasions.., but next time I went to play my tournament..it said no saved data. So i started a new season..made sure I saved it many times and still wasn't able to load the saved gae next time I played. But when I am in the XMB and go to Game/SaveData Utility the 2 game saves are there..but I can't load them...
    Any ideas?
     
  2. mabarnett

    mabarnett Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Anyone that can help..?
     
  3. jorge17

    jorge17 Member

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Is there a "load save game" option in the game?
     
  4. mabarnett

    mabarnett Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Yes there is and that is what I have been doing, it just says there is no data..
     
  5. btjl90

    btjl90 Regular member

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    this is weird. have u tried to save and load other games? if it works it should be CSO problem. but if other games react the same way, possibly ur mstick has a problem. try formatting and see if it works
     
  6. mabarnett

    mabarnett Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Other save files work fine...I will try with an ISO
     
  7. weedude99

    weedude99 Regular member

    Joined:
    Dec 27, 2006
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    This has happened with me several times when playing ps1 games, i go to load it doesnt detect, yet it is still listed in the mem stick :S

    please note: i found thiis thread after posting mine for the same error about 20mins ago
     
    Last edited: Aug 10, 2007

Share This Page