1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Lord of the Rings: the 2 towers

Discussion in 'PS2' started by be2slow, Oct 12, 2003.

  1. be2slow

    be2slow Member

    Joined:
    Jan 14, 2003
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Okay, so here i am burning away, and i am trying to burn this game. Well i burned 2 dvd's already, both with NERO EXPRESS, and at 4X (i dont think that would matter) and both of them dont work. its good dvd media though...all my other games i backed up work fine. So is there anything i can do?
    Thanks
     
  2. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    you could try using diferent burning software such as dvd decrypter(free download)or record now max or burning at a slower speed eg 2x
     
  3. Benefic

    Benefic Guest

    I use Nero6 for this:

    1.)Always copy the backup to your hard drive.
    2.)I always do a drive-read speed check before backup.
    3.)Burn at 1x regardless of Drive Speed
    4.)Simulate the burn so you don't waste a DVD or buy a DVD-RW to test it.
    5.)Most Imporatant--DISABLE SCREENSAVERS

    I backup all my games this way(even Timesplitters 2 which gave me hell). Sure it takes a very long time but I've been 100% successful. I've noticed during FMV(Full Motion Video)it tends to hiccup from time to time. The only game that I own is LOTR:TT.
     
  4. Toiletman

    Toiletman Active member

    Joined:
    Jul 8, 2003
    Messages:
    1,477
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Please, no piracy here. Even if it insults of damages yourself. ;)
     
  5. L-Burna

    L-Burna Active member

    Joined:
    Mar 25, 2003
    Messages:
    2,262
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    I use Record Now and I have Lord of the Ring 2 Towers working.I didn't even have to mess with dissabling the screensavers.Record Now is the best for ps2 I think in my opinion very easy to use just do a straight 1:1 copy and it will work.
     
  6. Benefic

    Benefic Guest

    I meant the only game I own with FMV(Full Motion Video) was LOTR:TT :)
     
  7. be2slow

    be2slow Member

    Joined:
    Jan 14, 2003
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i tried it again on Nero express, and i could only go as low as 2.4x. dvd descrypter always freezes at 31% and can never get passed it. ??? please help
     
  8. be2slow

    be2slow Member

    Joined:
    Jan 14, 2003
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    HEY???
     
  9. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    try downloading the demo version of record now max and give that a try
     
  10. Wulfie66

    Wulfie66 Regular member

    Joined:
    May 25, 2003
    Messages:
    506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    be2slow, do you get any errors when reading or writing the dvd? if so, what are they?
     
  11. be2slow

    be2slow Member

    Joined:
    Jan 14, 2003
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i tried recording max, and when i open it it says no recording device found...idont think my tkd + burner is compatible with that software. well first, when i open dvd decrypter it says it couldnt find video_TS folder. what is that? anyway at 31 % using dvd decrypetr, it says wait (i am writting this as i try it again) i made it to 50%!!! hmmm...maybe... (last night i noticed a few scratches on it, so i rubbed it with toothpaste) i dont know...im hoping it will work. IT WORKED YAYAYAYAYAYA finally...YIPEE!!!anyway sorry for the crap
     
  12. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    you need to update the px engine in record now max from here http://www.prassieurope.com/ and in dvd decrypter change mode to iso read to copy to hard disc and iso write to burn video_ts is to do with dvd movie ripping
     
  13. be2slow

    be2slow Member

    Joined:
    Jan 14, 2003
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ya i already updated it, and it didnt work...oh well dvd descrypter works great!
     

Share This Page