1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

lost fta on kv

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by humbaw, May 26, 2013.

  1. humbaw

    humbaw Regular member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi all Fri night my box was glitching like mad so I done a factory reset and since then I've lost channels 1-5 got rest of them ok any ideas what I can do I've checked to see if it was on fta or narga tried both still no luck I've also done the lastest update and rescaned t.i.a
     
  2. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    what date is your firmware and maybe your provider or net id has changed?
     
  3. humbaw

    humbaw Regular member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Ah sh*t net id that's what I've done wrong. Oh bugger
     
  4. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    hope you not had a heart attack and done a multiple post lol
     
  5. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,070
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    128
    deleted multiple posts
     
  6. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    in case you missed the big news 750 and 780 have a manual flash file out because of problems with updating.
     

Share This Page