1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Magic 5k6 on a v10 ps2

Discussion in 'PS2 - Hardware boot discussion' started by frostiex, Nov 6, 2004.

  1. frostiex

    frostiex Member

    Joined:
    Aug 10, 2003
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi all I have fitted a 5k6 on my ps2 but it doesn't seem to want to boot anything....everything seems to work ok just until it boots pass the normal screen when you turn the unit on...but never gets to the "Playstation 2" logo. and the screen just turns blank....any ideas?

    I have checked with a Multimeter that it is connected properly.
     
  2. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
  3. frostiex

    frostiex Member

    Joined:
    Aug 10, 2003
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Is the screen usually blank right away? or does it blank out after the normal boot up screen, (where it is suppose to display the "playstation 2" logo and then the game.) ?

    thanks
     
  4. frostiex

    frostiex Member

    Joined:
    Aug 10, 2003
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi all...it is still not working...I have basically re-run all the wires and the R wire is by it self run over the 5k6 chip. The screen just blanks out after the sonly logo and the logo seem to disappear earlier than normal....it seems it isn't reading the disc or something......please Help

    thanks
     

Share This Page