1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Major Azureus Problem... (update from last time)

Discussion in 'Windows - P2P software' started by LB4, Aug 10, 2007.

  1. LB4

    LB4 Member

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    OK, I'm using Azureus and i just installed it a couple weeks ago on a new laptop.
    I've used it for years on a PC and a different laptop with no problems, I set up all the port forwarding and opened the necessary ports.
    Basically, Azureus gets a NAT error every time i connect through ethernet, but works when i connect wirelessly, but then out of nowhere i start getting a NAT error again in the middle of downloads.
    It's like it just decides to stop working whenever it wants, and i don't know how to fix it, i was away from home and when i came back it connected again with no problem after this problem had occurred, but now it's doing it again.
    I think the problem has something to do with Azureus checking my IP, because it uses a different IP when it gives me a NAT error.
    I think i could maybe change my static IP in my modem to use a certain IP for everything, but I'm not sure... does anyone know what is wrong with it, and could help?
     
  2. LILBUCK

    LILBUCK Guest

    About a month ago I had the same problem, I could'nt fix it so I switched to U-Torrent and have been very happy since then. If you look at the threads there are a lot of people having problems with azureus. Some people say u-torrent is'nt safe, but I live in canada and are protected from the prosicution of filesharing.
     
  3. PeaInAPod

    PeaInAPod Active member

    Joined:
    Nov 28, 2005
    Messages:
    3,065
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    uTorrent was bought out by a commercial company, the last true utorrent(the "safe" one) was version 1.6. You can get it at http://www.oldversion.com
     
  4. LB4

    LB4 Member

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok, i downloaded uTorrent and it seems to be doing the same thing... this is the most frustrating garbage I've ever encountered. basically it's saying that my IP is a certain number, when it's something completely different... uTorrent and Azureus were both checking the wrong IP so it's not working with port forwarding. also for some reason my router/modem is set up with WAN, and i can't disable it.. i don't even know why it's using WAN. I'm using a Westell Versalink 327W Modem/Router if that helps. also, I've tried Static IP and it doesn't work...
     
  5. jeffw224

    jeffw224 Regular member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    731
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26

Share This Page