1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

March Madness 07

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by DAMANAMS, Jan 19, 2007.

  1. DAMANAMS

    DAMANAMS Regular member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I tried to backup the original of this game and it wont read it. I have backed up many games before but for some reason on xbc it says cant read parition. Has anyone else ran into this problem?
     
  2. ModdaMIke

    ModdaMIke Guest

    is that the only game it does that on? if so is the disc scratched?
     
  3. DAMANAMS

    DAMANAMS Regular member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yep only game! no the game isnt scratched at all its brand new! talk to me peeps
     
  4. DAMANAMS

    DAMANAMS Regular member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    nobody here can't give me info on this problem? come on senior members.
     
  5. ModdaMIke

    ModdaMIke Guest

    i have never had that problem, even with fightnight3 and it was scratched REALLY bad. try schrom and see what happens
     
  6. DAMANAMS

    DAMANAMS Regular member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    used that other program and it wont even recognize it at all. i did backup another game fine tho. i think its march madness
     
  7. DAMANAMS

    DAMANAMS Regular member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Does anyone else have an idea?
     
  8. wabashman

    wabashman Active member

    Joined:
    Apr 30, 2006
    Messages:
    7,381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    if you go to use Schtrom, click on the "tools" tab, and then on "get feature list" that should help with the problem. if that still fails to solve it, put in a game that you know will back up, do the "get feature list" again, and once that pops up the diagram box, put the march madness game in and it should work fine now.
     
  9. DAMANAMS

    DAMANAMS Regular member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Man I can't believe that it still didnt work! Boys the days of copying games may be over now. somehow they have put a code on the game where the partition is unable to be known. Ant body else know anything to do! Mods check into this cuz this may be good info.
     
  10. DAMANAMS

    DAMANAMS Regular member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I guess nobody else cares about this possible problem?
     
  11. Memnock

    Memnock Active member

    Joined:
    Jul 11, 2003
    Messages:
    2,535
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Sorry so far I've only downloaded my 360 games and bought them too of course. I haven't ripped any, but I DLed a copy a March Madness and it works so I know it has to be ripable.
     
  12. DAMANAMS

    DAMANAMS Regular member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Where did u get it from and let me know if it was a torrent made by protcol
     

Share This Page