1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

marvel ultimate alliance

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by weedude99, Jul 6, 2007.

  1. weedude99

    weedude99 Regular member

    Joined:
    Dec 27, 2006
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    my iso of marvel uc wont load in my psp, 3,03oec. It shows the little eagles loading then the screen goes blank and the psp turns off
     
  2. dEEz_nUtz

    dEEz_nUtz Regular member

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    1,798
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    works fine on my PSP..I have 3.40OE though...may want to upgrade?
     
  3. weedude99

    weedude99 Regular member

    Joined:
    Dec 27, 2006
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    its 1.7gb, now its not even showing up in the xmb
     
  4. dEEz_nUtz

    dEEz_nUtz Regular member

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    1,798
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    How about your memory stick? Is it genuine, or fake? Check this by hitting triangle to get the information bar when you have highlighted "memory stick" under either music, video or game in the psp menu-that will show you the capacity, free space, and MagicGate-if it says "unsupported", "unknown" or if there is nothing at all after MagicGate-you have a fake..this is typical of games not showing up in the menu , or not loading when you have a fake memstick.
     
  5. weedude99

    weedude99 Regular member

    Joined:
    Dec 27, 2006
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    and now its showing up but crashing again
     
  6. weedude99

    weedude99 Regular member

    Joined:
    Dec 27, 2006
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    all the other games are workin it says magicgate tm Unknown
     
  7. dEEz_nUtz

    dEEz_nUtz Regular member

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    1,798
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    well thats a fake memstick you have there...and that will cause those problems-
    another option is finding a different iso-perhaps your memory stick wont read 1.7GB of data.
     

Share This Page