1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MAX PAYNE 3 requires update prompt ?

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by DVDRealm, May 12, 2012.

  1. DVDRealm

    DVDRealm Member

    Joined:
    May 12, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Is it safe to update or will i goose my LT+2. console which i'm currently having to patch XGD3 games to get to work..............last time i followed an on screen prompt to udate to play a new game my console had to be flashed to LT+2(.0 or .1 can't remember)

    Thanks in advance for any advice otherwise i think i'll have to give MAX PAYNE 3 a miss for the time being :)
     
  2. DVDBurner1

    DVDBurner1 Guest

    Have you tried getting the update because I have the same question and just want to know if you've tried it?
     
  3. DVDRealm

    DVDRealm Member

    Joined:
    May 12, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    No refuse to update at the moment cause i'm not ready to update to LT+3.0 and have to patch all my working XGD3 games again in order to get them to work on new firmware really don't want to update untill there's no choice and hopefully firmware that is backwards compatable comes out
     
  4. DVDRealm

    DVDRealm Member

    Joined:
    May 12, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    MAX PAYNE 3 will work on LT+2.0 as long as u patch the game to work and first update to dashboard 14719 however i must warn you that for some reason PROTOTYPE 2 no longer works but booted fine befor ethe new dashboard update?? Not sure what other (if any) patched XGD3 titles are affected?
     
  5. DVDRealm

    DVDRealm Member

    Joined:
    May 12, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Any idea what this procedure is for?....

    "For all people using truncated back ups, and for those who didn’t get their dae.bin updated via LIVE silent update.

    1. Rip an audio track to an mp3 format to your X360 or copy a chosen mp3 file to your external USB device.
    2. Subsequently, before plying an XGD3 truncated back up play the mp3 music file and run the game.
    3. After the game loads you will hear that the disc is not spinning, this bypasses the authorization error. In the game menu you can just stop the music by pressing the guide button on the X360′s game pad, and choosing STOP in the music player tab.

    It was tested on Max Payne 3 patched with topology data file for Lt 2.0 available in the How to convert LT+ 3.0 ISO to LT+ 2.0 compatible ISO section, BenQ drive with Lt 2.0 and the dash 2.0.14719.0."
     
  6. 360lifer

    360lifer Regular member

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Messages:
    435
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    That is so you can install games on LT3. Otherwise. It will give a disc error. I used it myself a bit before ditching cfw for the x360key.
     
  7. JST1946

    JST1946 Regular member

    Joined:
    Jul 15, 2011
    Messages:
    901
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    26
    Sounds like MAX PAYNE is a real pain in the you know where.
     
  8. DVDRealm

    DVDRealm Member

    Joined:
    May 12, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    So if i upgrade to LT+3.0 i'll be able to play my existing XGD3 backups without patching them using this mp3 method ?
     
  9. Modking30

    Modking30 Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    3,169
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    who cares. This game is terrible LOL
     
  10. JOHNSTARR

    JOHNSTARR Regular member

    Joined:
    Oct 30, 2005
    Messages:
    573
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Couldn't you have posted this response 5 hours sooner :) Already burned disk 1 Heh
     
  11. daboy85

    daboy85 Member

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I just got Madden 13, and I used MAX Payne to update my dash, now anything new i acquire isn't working. I assume i'll have to update to 3.0?
     

Share This Page