1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Max Payne and Magic 3.1

Discussion in 'PS2' started by ps2xp, Mar 5, 2003.

  1. ps2xp

    ps2xp Guest

    Hi

    Can Max Payne be play with a modded magic 3.1
    Im not sure because it checks the boot sequence after and i think the chip switches off after boot



     
  2. c7015

    c7015 Regular member

    Joined:
    Feb 7, 2003
    Messages:
    863
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    no you cant

    you also cant play deuce x and I think the simpsons game
     
  3. _Filo_

    _Filo_ Member

    Joined:
    Jan 28, 2003
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Has'nt a 'group' released a fix for this yet? I wonder if they are aware of the need.
     
  4. Wizkid

    Wizkid Active member

    Joined:
    Nov 15, 2002
    Messages:
    1,218
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    I can !!!!

    But,

    I have MESSIAH ..... he rules !!
     
  5. jr_

    jr_ Guest

    Yes it works with Messiah 2 also.
    I am sure this is just the first of many to come that won't work with the Magic 3.1
     
  6. _Filo_

    _Filo_ Member

    Joined:
    Jan 28, 2003
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    This raises the obvious issue ...

    Whats to stop all the game makers from implimenting this feature on ALL games to defeat Magic3.1?

    OK, of course then there will be a 3.2, but what a pain having to buy another and re-mod.
     
  7. ps2xp

    ps2xp Guest

    I ordered the max payne game and a modchip from www.shopatchris.com.

    i emailed him and asked if it worked and he said yes. Is he lying or do i have to do something extra
     
  8. jr_

    jr_ Guest

    You didn't say which Modchip you ordered.
    Magic 3.0 yes
    Magic 3.1 no
    Messiah yes
    Messiah 2 yes

    It will play the intro and let you set the options but when you start to play you will get a red screen.
    If he burned the copy and then just quickly checked it then he may think it is fine.
    The Max Payne 3.1 problem has been verified by several. Unless there is more than one version of Max Payne or you don't get a real Magic 3.1 then I don't think it's going to work.
    If you install a Magic 3.1 your going to have to use your orignal to play Max Payne.
     
  9. _Filo_

    _Filo_ Member

    Joined:
    Jan 28, 2003
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    As I said though, surely a 'scene' group will release a PPF patch (for DVD image, or a rip-kit) to solve this issue .. They 'fix' just about everything else after all.
     
  10. grechy

    grechy Guest

    Why does this happen with 3.1 and not 3.0?
     
  11. jr_

    jr_ Guest

    3.1 goes to sleep after 4 seconds.
    Needed to fix several problems with 3.0
     

Share This Page