1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Max Power tool battery and Magic MS seem to work, then just stop

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by magic_bus, Feb 16, 2008.

  1. magic_bus

    magic_bus Member

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I put them both in the PSP, and the power, memory and wifi lights all turn on as expected. I press "X", wait around 30 seconds and the system turns itself off.

    I remove the battery and MS, plug in the AC adapter and turn on the PSP, but I still have firmware 3.40. What am I doing wrong?
     
  2. magic_bus

    magic_bus Member

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    this is on a 4gb pro duo. It all seems to be working, then no text shows up and the system just turns off. THe battery is fully charged, so that can't be the problem. This is all pretty frustrating.
     
  3. rickem

    rickem Regular member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    995
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    what version of MMS are you using

    first try holding the left trigger down when you install the pandoras battery
    Also could be the 4gb mem stick try 512 - 2gb
     
    Last edited: Feb 17, 2008
  4. magic_bus

    magic_bus Member

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I used 14749_TOTALNewbieasyInstallerPandorasmenu.rar, and tried options 4(unbrick and install 3.71M3) and option 1 (original Pandora's Menu-Fat)

    I just wanted to know if anyone else had expirienced this.

     

Share This Page