1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MBAM Pro v2.0 going subscription licensing – Present lifetime licenses to be honored.

Discussion in 'Windows - Virus and spyware problems' started by 2oldGeek, Feb 11, 2014.

  1. 2oldGeek

    2oldGeek Active member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Messages:
    3,687
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    78
     
  2. aldan

    aldan Active member

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    1,522
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    68
    sounds good to me.congratulations.
     
  3. 2oldGeek

    2oldGeek Active member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Messages:
    3,687
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    78
    You said you just got the pro, right? The lifetime lic will be good with the new v2.o when it comes out. I'm still testing it and it looks good. You know that the Pro doesn't block URL's, just IP's and that makes it great for P2P.. Even tho it don't block url's, if they get downloaded, the realtime file scanner grabs them. HiHo
     
  4. aldan

    aldan Active member

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    1,522
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    68
    looking at the beta as we speak.so to speak.
     
  5. 2oldGeek

    2oldGeek Active member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Messages:
    3,687
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    78
    If you play with it, you must uninstall your 1.x version. they conflict.
     
  6. aldan

    aldan Active member

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    1,522
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    68
    done and done.
     
  7. 2oldGeek

    2oldGeek Active member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Messages:
    3,687
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    78
    If you're going to test it and play like I do, don't be a hammerhead, use a virtual machine or have an image backup so you don't get in trouble. lol
    Today I turned off all my protection and downloaded some zeroday threats, well one of them ran in my desktop screen and I couldn't find or get rid of it with anything I tried. Finally had to boot back into my real computer to get rid of it.. Sure hurts my pride to have to give up..[​IMG]
     
  8. aldan

    aldan Active member

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    1,522
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    68
    got my hdd clone to fall back on.hammerhead you say?im the origional mule there.getting better with old age tho.
     
  9. 2oldGeek

    2oldGeek Active member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Messages:
    3,687
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    78
    Be glad you have that fall back. there's a major bug that came out in the last update, ver 2.00.0.0503

    You might best step back.....
     
  10. aldan

    aldan Active member

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    1,522
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    68
    duly noted.
     
  11. 2oldGeek

    2oldGeek Active member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Messages:
    3,687
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    78
    Yeah, it went south on me today:
    https://forums.malwarebytes.org/index.php?showtopic=142302
     
  12. 2oldGeek

    2oldGeek Active member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Messages:
    3,687
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    78
    Well here's the work around but, I think I will let them get a little more of their shit together before running it on my "real" machine again. I'll stay in my VM with it. lol

    https://forums.malwarebytes.org/index.php?showtopic=142313
     
  13. 2oldGeek

    2oldGeek Active member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Messages:
    3,687
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    78
    Just a little follow up. did you get the database up date that corrected mbam 2?
    seems to be working ok now...

    I'm a glutton for punishment, I'm still using it in my real machine. LOL
     
    Last edited: Feb 16, 2014
  14. aldan

    aldan Active member

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    1,522
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    68
    no i uninstalled as soon as you warned me.went back to the old version.think its safe now??
     
  15. 2oldGeek

    2oldGeek Active member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Messages:
    3,687
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    78
    Yeah, they fixed the update bug and seems like all ok. been running it and no problems so far. I like MBAM because it blocks bad ip addresses and gets the bad trackers when using utorrent. Avast also has a p2p filter.
     
  16. aldan

    aldan Active member

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    1,522
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    68
    one thing i couldnt get used to was k-9.it was a little to over by shoulder.its kind of like when you get told you have to wear a bicycle helmet after 50yrs of not wearing one.i think i will just make sure i have an up to date clone of my drive waiting to bail me out.lol
     
  17. 2oldGeek

    2oldGeek Active member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Messages:
    3,687
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    78
    Oh haha, yeah k9 can be a little confusing, but it's the best dam blocker that has came along since a host file. host files have to have hundreds of thousands of addresses to block and they are always way behind the times. k9 does it in real time. most of the time when i am checking zeroday threats, k9 is the first to catch them. when i disable k9, avast is the next. FF is always in there and MBAM is the backup. if it misses them and allows them to download then it will catch them with the scanner when opened. Layered protection, I have worked on it for years and it works!
     
  18. 2oldGeek

    2oldGeek Active member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Messages:
    3,687
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    78
    @aldan,
    Guess you got the update for mbam 2. I think it's a pre release of the final. The Beta key will not work but if you had a key for the 1.75 ver it should pick it up from the reg. If it doesn't, you can insert your 1.75 key and you are good for life....
     
  19. aldan

    aldan Active member

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    1,522
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    68
    yep,got it.seamless transfer.
     
  20. 2oldGeek

    2oldGeek Active member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Messages:
    3,687
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    78
    What are your thoughts on the ver 2? I see a few things that could be changed for my liking but nothing I can't live with.. maybe cut the size of the popup notifications.
     

Share This Page