1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

mem hd loader with no swapmagic?

Discussion in 'PS2 - Hardware boot discussion' started by Blackend, Aug 27, 2004.

  1. Blackend

    Blackend Member

    Joined:
    Aug 27, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    With the memory card hd expliot, what is the best way to get the cd to boot if i dont have a mod chip or any type of swapmagic, and i only have to do this once right after this i just need to put my psx game to boot it off the mem card?
     
  2. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    do you have a gameshark?
     
  3. Blackend

    Blackend Member

    Joined:
    Aug 27, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have one for ps1
     
  4. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    i don't think you can use that.
     
  5. Blackend

    Blackend Member

    Joined:
    Aug 27, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yea i dint think so, how does one of those slip cards work?
     
  6. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    it lets you open the tray without pushing the eject button, but you still need swap magic or gameshark to use it.
     
  7. nelswick

    nelswick Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Messages:
    765
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    gameshark 2 v2 or less so dont go to best buy and buy the gameshark with media player cus then you will just waste 40 bucks.
     
  8. MaDmAxX

    MaDmAxX Member

    Joined:
    Sep 16, 2003
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ya, u see? i just got a gameshark2 v2 at a pawn shop today and tried to make the exploit install on my ps2... BUT, it didnt work! i used the slide card trick and i tried both gameshark CDs. all it does is freeze when i press the X button to load the installation CD. I put hdloader.elf, execftps.elf, and ps2menu-k.elf that i renamed to boot.elf so once it would be installed on my PS2, it would load up to ps2menu-k. But the installation CD never booted from gameshark... can anybody help me? like give me a tutorial on HOW to do it properly? i really want this thing to work!
     
  9. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Last edited: Sep 25, 2004
  10. therap3

    therap3 Member

    Joined:
    Sep 5, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    im having the same problem blackend i but i DO have a gameshark,how do i boot up hd loader with mem. card exploit?
     
  11. deedie

    deedie Member

    Joined:
    Sep 6, 2004
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i have an action replay2 v1.3

    will this work???
    if so...... how???
     
  12. pity

    pity Member

    Joined:
    Sep 14, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi there.....
    i got a little problem.....
    i have a SCPH50004a V10 model and the exploit trick with the psx game doesn't work....
    new protection or what?
    have tried everything and works on all consoles i've tried till now....
    if you kow anything? thanks.
     
  13. dinamite

    dinamite Guest

Share This Page