1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Metal Gear 3, Need for speed underground 2

Discussion in 'PS2' started by PointGod, Nov 22, 2004.

  1. PointGod

    PointGod Regular member

    Joined:
    Jul 9, 2004
    Messages:
    318
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Can I just rip the game to my pc and burn the iso to verbatim data life plus DVD-R DVDs? will it work... do i need a CD loader or anything?? ( i have swap magic n flip-top)
     
  2. jonjakjam

    jonjakjam Regular member

    Joined:
    May 19, 2004
    Messages:
    808
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yes, use decrypter to read and write @ 1x.
    Then use Swap Magic to boot the dvd-r backup.

    Check here to see if you need to use cdloader.
    http://www.swapmagicfix.com
     
  3. PointGod

    PointGod Regular member

    Joined:
    Jul 9, 2004
    Messages:
    318
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i dont see the any of the games on the list, and ya, i have DVD decryptor, i'll try to do it.
     
  4. ozzy1

    ozzy1 Regular member

    Joined:
    Oct 1, 2004
    Messages:
    298
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Poingod did you make a succesful backup of need for speed ?
    How did you do it.
     
  5. PointGod

    PointGod Regular member

    Joined:
    Jul 9, 2004
    Messages:
    318
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    well i jused read, and write the iso at 1x speed, and i havent checked if its successful yet lol, but metal gear is
     
  6. ozzy1

    ozzy1 Regular member

    Joined:
    Oct 1, 2004
    Messages:
    298
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yeah its just with all these new ea games you have to patch them even if you don't want to go online otherwise the game will skip.
    But i don't think you have to do that if you are a swapmagic user thats why i asked.
    Please test it out and let us all know.
     
  7. teggy

    teggy Regular member

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    459
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Well I have the swapmagic 3cd 2dvd set which claims ea backups dnt need to be patched. My Fifa backup(I didnt make it) is juddery and slow on things like animations before goalkicks. However, you might as well patch the DN@S id. Afterall you own the game and are backing it up so why not.
     

Share This Page