1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Metal Gear Solid Portable Ops Help

Discussion in 'Sony PSP - Games' started by soulhunta, Jun 16, 2007.

  1. soulhunta

    soulhunta Member

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    The ISO of this game dosent seem to work on my 3.40-OEa PSP. Ive tryed enabling UMD with a UMD disc in , ive tryed disbaling UMD with UMD disc in . Nothing seems to get the game started . Ive had issues with games like this in the past but I just enabled UMD and put UMD disc in and it worked. Can anyone suggest some ideas to get this game to work. thanks in advance
     
  2. eskiiboy

    eskiiboy Regular member

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yeh i got a 3.03 OE-C and my protable ops dont work either.

    i think maybe we downloaded a USE LESS ISO. or we may be doing suming rong.

    in my one when you start the game, a blank screen comes up and thats that...
     
  3. soulhunta

    soulhunta Member

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thats what happens to mine. I think you maybe right , it might be a useless ISO . can anyone else shed some light on this issue?
     
  4. NicHt

    NicHt Regular member

    Joined:
    Oct 26, 2006
    Messages:
    429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Do any of you have 'No UMD' enabled? This can cause many problems. I downloaded this game fine.
     
  5. eskiiboy

    eskiiboy Regular member

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    how is that done? through safe mode?

    well my other gams work fine without UMD so i guess it is enabled
     
    Last edited: Jun 18, 2007
  6. soulhunta

    soulhunta Member

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ive tryed everything UMD enabled and disabled , still dont work
     
  7. svtstang

    svtstang Regular member

    Joined:
    Apr 23, 2006
    Messages:
    4,565
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    My iso works fine, 3.40 OE-A, 333 MHz and no-umd disabled.
     
    Last edited: Jun 18, 2007
  8. eskiiboy

    eskiiboy Regular member

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    when you turn disable 'no umd' that means you have to put a REAL UMD in dont it?

    i think i might try doing that (disabling it, i currently have enabled it) , worth a shot
     
  9. svtstang

    svtstang Regular member

    Joined:
    Apr 23, 2006
    Messages:
    4,565
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    just read it out loud.

    NO UMD enabled = no UMD required = crap compatibilty

    NO UMD disabled = UMD required = best compatibilty
     
  10. eskiiboy

    eskiiboy Regular member

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok i see, well ill try that but afterwards.
    i got syphon filter on my memory stick at the moment and no space for anything else.

    is god of war coming to PSP , if it is , is it going to be a remake of the PS2 version ? or have a different story line?
     
  11. Oraseth

    Oraseth Regular member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    183
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    different story. It will be a pre-GOW1 that follows the happenings of cratos when he served Ares, god of war....
     
  12. eskiiboy

    eskiiboy Regular member

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I think you didnt try it properly, coz mine works now.

    turn the PSP off and switch it on holding the right (R1) button then change the UMD enab;led settings. put a UMD in your drive and then start the game it Should Work.
     
  13. soulhunta

    soulhunta Member

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Nop still dont work , im downloading a new ISO ill see if this works.
     
  14. psp35

    psp35 Regular member

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Messages:
    236
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    to get metal gear solid:portable ops to work on cf 3.4 you must go to recovery and change no-umd to disable and make the speed in iso to 333.
    if it doesnt work then its a bad rip. and you must have a umd GAME in the drive.
     
  15. soulhunta

    soulhunta Member

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    The problem was the ISO I used. I downloaded a new one and it worked perfectly
     
  16. pspfreak1

    pspfreak1 Regular member

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    @soulhunta

    can u please tell where u downloaded the torrent from?

    thanks
     
  17. NicHt

    NicHt Regular member

    Joined:
    Oct 26, 2006
    Messages:
    429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Pspfreak1, ye have been PM'd ;)
     
  18. soulhunta

    soulhunta Member

    Joined:
    Apr 2, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Im not allowed to do that .
    Use your imagination *cough google cough*.

    What? did someone say something
     

Share This Page