1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Metal Slug 6 problems, will not start!!!

Discussion in 'Sony PSP - Games' started by MaquinaX, Mar 28, 2007.

  1. MaquinaX

    MaquinaX Member

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Sup everyone. Ok, I recently purchased the new Metal Slug Anthology. All the other features of the game work fine, but when I want to play Metal Slug 6, it will begin to load, and return to the PSP home page and say that "Game did not start". I've tried it on both of my psp's, and the same thing happens. I'm currently running 3.10 OE-A on both. Will try flashing firmware to another version. What do you guys think?

    MaquinaX
     
  2. MaquinaX

    MaquinaX Member

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok, so I used one of my psp's to recover back to 3.03 oec, and that did it. Appearantly there must be a bug on 3.10 oea that conflics with the way Metal Slug 6 loads (why should it be any different than any other Metal Slug?). So, for any of you out there with the same problem, this is how you solve it.

    MaquinaX
     
  3. EuroStylz

    EuroStylz Regular member

    Joined:
    Dec 26, 2006
    Messages:
    302
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    disable the no umd function and actually use an umd i know it sucks but hey i had to do that to from now on all with most iso's you have to do that
     
  4. MaquinaX

    MaquinaX Member

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Actually, this was a UMD game, so something must have not been right there.

    MaquinaX
     
  5. wanzx

    wanzx Member

    Joined:
    Mar 21, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Try upgrading the firmware to 3.10OE-A2, it works for me.
     

Share This Page