1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Metal Slug 6 still doesn't work!

Discussion in 'Sony PSP - Games' started by mt_talha, Apr 5, 2007.

  1. mt_talha

    mt_talha Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hello Everyone!!
    I have firmware 3.10 OE-A2 (it says 3.10 OE-A') and I ran Metal Slug Anthology and everything works except Metal Slug 6. It starts to load and then it says something like does not work or whatever. Anyways, this problem was supposed to be fixed in 3.10 OE-A2. So why is it that I get the same problem? Could it have something to do with the setting in the recovery menu or something?
    Thanks in advance for any help.
     
  2. ThisDude

    ThisDude Regular member

    Joined:
    Oct 14, 2006
    Messages:
    875
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Is this an UMD or iso/ cso file?
     
  3. mt_talha

    mt_talha Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Its a CSO file!!!
     
  4. ThisDude

    ThisDude Regular member

    Joined:
    Oct 14, 2006
    Messages:
    875
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Did you rip it yourself or downloaded it?

    "Don't worry you're not in trouble."
     
    Last edited: Apr 6, 2007
  5. mt_talha

    mt_talha Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I downloaded it off of a torrent website!
     
  6. ThisDude

    ThisDude Regular member

    Joined:
    Oct 14, 2006
    Messages:
    875
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Maybe the person who uploaded it, made a bad rip try downloading another.
     
  7. Megaman17

    Megaman17 Regular member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    508
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I wonder why many ppl has the problem in Metal Slug 6.
    Hmmm.....
     
  8. bigbossGF

    bigbossGF Member

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Is this the Metal Slug Anthology one? If so, mine works fine on 3.03OE-C and it's a CSO that I got the same way you did.
     
  9. ThisDude

    ThisDude Regular member

    Joined:
    Oct 14, 2006
    Messages:
    875
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Probably a different region?
     
  10. mt_talha

    mt_talha Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    No i got it working. All i had to do was in recovery mode i had to change the no umd thing to i think use
    so i always have a umd in my psp to play it
     
  11. sk8flawzz

    sk8flawzz Regular member

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i have the same problem, all the metal slug games work fine except six
    so would 'use no umd' have to be enabled or disabled? wat about having umd in the psp?
     
  12. ThisDude

    ThisDude Regular member

    Joined:
    Oct 14, 2006
    Messages:
    875
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Try changing both the settings and having a game umd, or game demo in the psp. (movie umds don't work.)
     

Share This Page