1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Midnight club 3 patch

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by gundamy2k, Apr 25, 2005.

  1. gundamy2k

    gundamy2k Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    does anyone know if anyone is working on a patch for mc3? on swap magic takes long to load!
     
  2. p4_tt

    p4_tt Active member

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    2,207
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    MC3 does not need a patch to work with SM anyway at least not with 3.3, what version are you using and what speed you burning at?
     
  3. gundamy2k

    gundamy2k Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    im using s.m 3.3 with tdk dvd+r

    its just it takes long to load sometimes. Im going to try rebuilding the image now!
     
  4. gundamy2k

    gundamy2k Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i just rebuilt the image from 4.28 to 4.26

    is that correct?
     
  5. p4_tt

    p4_tt Active member

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    2,207
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Cant say i know but all i did was make a image of it and burn with alcohol 120% at 4x and it works fine. s1 will know.
     
  6. LiquidusX

    LiquidusX Regular member

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Messages:
    875
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i used dvd decryptor at 4x using my liteon 811s at 4x using mcc01 dvd-r works great
     
  7. steimy

    steimy Active member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    12,030
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    Should not need any patches. I burned with DVD Decrypter and mine also works just fine. I have an NTSC version if that makes a diff.
     
  8. xcp

    xcp Member

    Joined:
    Apr 13, 2005
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    is there any way to make it so the load times are shorter like the original game. Because I burned mine perfectly but the load times are slower.
     
  9. nswolter

    nswolter Regular member

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I rebuilt the image for the NTSC version, haven't had any problems with my V4 and SM 3.3
     
  10. Trainp

    Trainp Member

    Joined:
    Mar 24, 2005
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Has any one patch the dnas on it yet? if so did it work without flaws?
     
  11. xcp

    xcp Member

    Joined:
    Apr 13, 2005
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ok I have rebuilt the game using isobuster and cddvdgen. I ahvent burned it yet but I made the new ISO. Is there anything I need to do to it before I burn it?
     
  12. phil2705

    phil2705 Member

    Joined:
    Apr 18, 2005
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I used dvd decrypter, to put the image to hard drive, then used dvd decrypter to burn it at 4x on a verbatum +r. plays andloads like the original.
     
  13. sirbob575

    sirbob575 Guest

    hey guys i was just wondering....why cant i load this game with a swap magic 2.0 build.....everyone has 3.3 but i dont and i should be able to load MC3 anyway........if anyone noes if i need a patch or something lemme know
     
  14. rustler_r

    rustler_r Member

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I wanted to burn this game so i can play online do i need Win image to do so. To burn the new DNASxx.img files?
     

Share This Page