1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MK deception Backup problems

Discussion in 'PS2 - CD backup discussion' started by afumacas, Feb 9, 2005.

  1. afumacas

    afumacas Member

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi
    I just burnt a back up of MKD but it fails to load up.
    I get the dragon symbol and the message loading. then it goes to the "game informer screen" after that the screen just goes black
    DVD Decrypter burn 1X
    Swapmagic 3.3 with slide tool. i've chosen Normal and NTSC video modes
    It is a DVD rip so i could only use a CD to burn.
    Sony CD-R.
    I even tried CD LOADER and i'm stuck
     
  2. SubZero16

    SubZero16 Member

    Joined:
    Dec 26, 2004
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ofcourse it won't work if u burn it on a CD it has got to be a DVD... Also sometimes burns fail, like with MGS3 I had to reburn it twice and the 3rd DVD only worked..
     
  3. afumacas

    afumacas Member

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yeah but i have tried with DVDs and the Burning program tells me it's not the right type of media.
    i've tried... a couple of times and both times all i get is the initial load up screen....also do i burn the .bin file or the .cue?
    i've had 2 unsuccessful attempts an i don't want to get anymore coasters.
     
  4. SubZero16

    SubZero16 Member

    Joined:
    Dec 26, 2004
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well maybe u tried using DVD RW's or something, make sure u do it with a DVD R- those are the ones the PS2 reads (I think R+'s too but I think R-'s r just more reliable coz some burners only do R-..) as for which file to burn, I really dont know about .cue or .bin file when I tried it was .ISO, although this site could help you http://ps2nfo.com/on-line.html
     
  5. DBZ999

    DBZ999 Member

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Try using a larger TOC disc in combination with the Swap Magic 3.3 and see if that works.
     
  6. mechboy

    mechboy Member

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Subzero16 you said
     
  7. SubZero16

    SubZero16 Member

    Joined:
    Dec 26, 2004
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    No errors happen during burning, but the game just fails anyway sometimes. I have noticed this problem occuring particularly with Hitman series and the Splinter Cell series, not a single time have they worked with me or my friends.. MGS3 took some time too but not as bad.. as for MK D well mine worked first time but many times when I load it its really laggy and stuff and I need to load it twice or more.. I guess it really could depend on the game sometime.
     

Share This Page