1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

modded xbox

Discussion in 'Xbox - General discussion' started by killme666, Feb 27, 2004.

  1. killme666

    killme666 Member

    Joined:
    Feb 27, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hello, im new to posting here but i have a quick question, my friend modded my box with the chameleon chip, everything works cool, except if i put an xbox game in the drive it wont load that game up. every other game on the hd is available to play. please get back to me so i can see if i can fix this problem, if you need anymore details please let me know. thank you
     
  2. lcarbutt

    lcarbutt Regular member

    Joined:
    Jan 26, 2004
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    a copied game or an origanal?
     
  3. yankeered

    yankeered Regular member

    Joined:
    Nov 16, 2003
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    one of three things
    1.check that your ms dashboard date is correct(if left unplugged for about 5 hours date goes hookie)
    2.turn off igr in sys-settings three places-save+exit
    3.reflash bios to a newer one
    good luck
     
  4. killme666

    killme666 Member

    Joined:
    Feb 27, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yes. they are orginial games i cant play for some reason. my next question is too make these fixes does my xbox have to be networked to my pc, because i dont have a network card or anything i connect through usb. please if anybody has any idea if i could make these fixes myself let me know. thank you

    orginal games dont load xbox stay stuck on evox screen. thank you
     
  5. yankeered

    yankeered Regular member

    Joined:
    Nov 16, 2003
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    1-no IN EVOX SYSTEM MANAGEMENT/MS DASHBOARD
    2-no IN EVOX SYSTEM MANAGEMENT/SYSTEM SETTINGS
    3-no but, you would need some kind of flash cdrw or dvd ,i cant help ya here
    you dont need to be connected to a pc
    I CANT HELP THE HELPLESS
     

Share This Page