1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

music

Discussion in 'Sony Handhelds' started by mrtank3, Jan 16, 2008.

  1. mrtank3

    mrtank3 Member

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    DOES ANYONE KNOW HOW TO PUT MUSIC ON MY PSP PLEASE HELP THANK YOU VERY MUCH
     
  2. _H06_

    _H06_ Guest

    plug your psp to your computer, and drag all your songs to the music folder
     
  3. mrtank3

    mrtank3 Member

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    IS THAT ALL ARE YOU SURE ILL TRY THANKS ALOT (_ho6_)
     
  4. _H06_

    _H06_ Guest

    no prob
     
  5. mrtank3

    mrtank3 Member

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok i dragged all the music to my psp but i cant get nothing to come up on it like the music i seen the music getting downlowded to my psp but i cant fint anything does my psp have to be online using a router or can i just use my USB thank you
     
  6. binkie7

    binkie7 Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    18,496
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    @mrtank3
    Watch the caps - it's like you're shouting + against forum rules. As a junior member you should know this :)
     
  7. mrtank3

    mrtank3 Member

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    sorry i forgot but can you help me please
     
  8. binkie7

    binkie7 Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    18,496
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Well just like _H06_ posted - it's just drag and drop in the MUSIC folder (must be caps).
    Memory stick already formatted by the psp?

    You don't need to be online - just use the usb connection.

    edit: dumb question but you're picking music in the main screen/xmb then memory stick to list & play the music?
     
    Last edited: Jan 16, 2008
  9. _H06_

    _H06_ Guest

    make sure your not using music downloaded from itunes or other Protected music
     
  10. mrtank3

    mrtank3 Member

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok can i use something like real player to put music on it thanks
     
  11. binkie7

    binkie7 Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    18,496
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Why? Just use the usb connection then drag the music over to the music folder.
    What format is the music files in? Like mp3, wma.
     
  12. mrtank3

    mrtank3 Member

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok it shows the music on their but how do i play the music on it i cant figure out were i need to go on my psp thanks
     
  13. _H06_

    _H06_ Guest

    go to the icon that says music underneath it and press X
     
  14. mrtank3

    mrtank3 Member

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i tried that it says (there are no tracks)
     
  15. binkie7

    binkie7 Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    18,496
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    What format are the music files? Are the copy protected?
    Here's how to find both out. Hover your mouse over a song - what does it say next Type and Protected?
     
  16. mrtank3

    mrtank3 Member

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    okay guys i got it thanks aloy i really mean it thanks alot
     
  17. _H06_

    _H06_ Guest

    no prob, what was the problem with the songs?
     
  18. mrtank3

    mrtank3 Member

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i was using wrong software got it already thanks
     

Share This Page