1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

My 3.40 OE-A can't play MGS-Portable Ops

Discussion in 'Sony PSP - Homebrew software' started by CLLOKY, May 21, 2007.

  1. CLLOKY

    CLLOKY Member

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I managed to played it once only after I've put in 3.40 OE-A, after that no joy, just black screen. But I can play other new or older games. Anyone can explain why? Thanks
     
  2. faqman98

    faqman98 Regular member

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Messages:
    748
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    selectivly bad ms?
     
  3. CLLOKY

    CLLOKY Member

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Not the MS problem cos i can run another cso in the same MS. According to one game shop's guy, it's my 3.40OE-A problem, but I told him I can run other games then he got no clue. Can I re-install 3.40OE-A & how do I reformat it?
     
  4. pspfreak1

    pspfreak1 Regular member

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i had this problem before, but now it works fine. i'd recommend d'loading abother iso/cso, one that says "[ESPALPSP]" (not giving any hints ;), and then after u d'load it, do this:

    recovery -> configuration -> disable "use no umd" (Put a UMD in the slot)..have everything else disabled in this menu, and have ur kernel set to 3.40

    Go back, and do this:

    recovery -> advanced -> advanced configuration -> have everything disabled in this menu.

    Go back, and do this:

    recovery -> CPU speed -> make the speed "333"

    IT SHOULD WORK, BECUASE THOSE ARE MY EXACT SAME SETTINGS AND I HAVE 5 ISOS WORKING ON THE SAME MEM STICK, AND THE MEM STICK IS A FAKE.

    If it doesnt work, id suggest searching on these forums to find out how to re-install 3.40 oe-a...

    Let us know how it goes, GOOD LUCK
     
    Last edited: Jul 10, 2007
  5. DEVINRL

    DEVINRL Regular member

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    536
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    o my gawd.. awwww mann, i was about to say tankyou psp freak... but when i loaded medal of honor on my psp.. it actually loaded up this time instead of getting... (this game cannot be started) i did all ur settings in recovey mode.. really hoping it was right! and it loaded up finally.. but then a grey screen popped up and it asked me a lot of questions in spanish??? what iss thattt??????
     
  6. pspfreak1

    pspfreak1 Regular member

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i've never had that happen to me before...bad iso maybe? i'd suggest downloading another one, and trying that out..

     
    Last edited: Jul 10, 2007
  7. pspfreak1

    pspfreak1 Regular member

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    double post..
     
    Last edited: Jul 10, 2007

Share This Page