1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

My computer's...just acting weird. .

Discussion in 'Windows - Virus and spyware problems' started by Firefoxy, Apr 29, 2007.

  1. Firefoxy

    Firefoxy Member

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ok. Here's what's happening. Earlier in the day every time I tried to load a webpage it immediately stopped loading. All I did is restart it and viola. Later I pressed the "start" button and all of the system icons (ex. My documents, My computer, Search) were missing. I opened a folder and the blue bar at the left side with the folder options were gone and so were the icons at the top. I restarted my computer again and it was fixed. I'm not sure if what's wrong. Does anyone have an idea?
     
  2. Fredil

    Fredil Regular member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    390
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Uhh... well.... do you have a HijackThis log?

    And just a heads up, a viola is a pretty flower :)
     
    Last edited: May 1, 2007
  3. Firefoxy

    Firefoxy Member

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    *Sigh* I always misspell that word...I found out what was wrong. The reason the icons were missing was because I closed "explore.exe"...the internet problem was just something random...nothing wrong.
     

Share This Page