1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

my v1.6 xbox wont load games or apps any more

Discussion in 'Xbox - Software discussion' started by peachman, Feb 8, 2005.

  1. peachman

    peachman Member

    Joined:
    May 15, 2003
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have a v1.6 with a 250 gb hard drive using evox 3935 and an xecuter 2.3 pro flashed with evox 1.6 modded for lba48 support. one day just recently it just started freezing on the "loading" screen after I selected a game from the menu. It still boots to evox and I can connect and view the hard drive and nothing seems to be out of order. Please help Im stumped. Just to add a little more I FTP'd over a known working evox.ini and evoxdash.xbe
     
  2. mdsup

    mdsup Guest

    try emptying the cache folder on the E partition, and see if that helps
     
  3. djboogie

    djboogie Regular member

    Joined:
    Oct 26, 2003
    Messages:
    819
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    cleaning the cache is a real good idea as already mentioned.
    You could also try to remove and reinstall pxhddloader or dvd2xbox or the app you use
     
  4. peachman

    peachman Member

    Joined:
    May 15, 2003
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    tried empting the cache but it did not work. I will try to reload all the apps today. Thanks for the advice
     
  5. mdsup

    mdsup Guest

    you could also try the m8plus bios
     

Share This Page