1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

My WIFI not working

Discussion in 'Sony PSP - Games' started by beast23, Jul 23, 2007.

  1. beast23

    beast23 Member

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi,

    On my PSP my wifi doesn't work since i have got 3.03oe-c installed... has the software anything to do with the wifi not working or is there some other issue as the wifi doesn't switch on. The light never comes on...

    Also i downloaded a 237 mb cso of Syphon Filter.. in the game i can play make the profile and also i can see the different modes of the game but when start the game play it shows that the game is loading and then it goes black and the PSP hangs... what can be the possible reason...

    Please help me
     
  2. jackfood

    jackfood Regular member

    Joined:
    Jun 2, 2005
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Most likely is the hardware got spolit. Software is unlikely to damage ur wifi.
     
  3. makez123

    makez123 Regular member

    Joined:
    May 7, 2006
    Messages:
    274
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I don't know , but with 3.40 OE-A it will work well
     
  4. beast23

    beast23 Member

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi all,

    Thanks for your replies... Also i downloaded a 237 mb cso of Syphon Filter.. in the game i can make the profile and also i can see the different modes of the game but when start the game play it shows that the game is loading and then it goes black and the PSP hangs... what can be the possible reason... please tell me what can be the reason for this game not working well
     
  5. makez123

    makez123 Regular member

    Joined:
    May 7, 2006
    Messages:
    274
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    My does same thing with monster hunter freedom ;( , but i use dev hook to play it ;)
     

Share This Page