1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

My wireless doesn't work

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by WEBEX, Oct 24, 2007.

  1. WEBEX

    WEBEX Member

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have PSP firmware 3.71 M33-2 and when i try sending photos or gamesharing, it starts and terminates after a few seconds with:
    " A connection error has occured."
    (80410702)

    Could it be the firmware?
     
  2. keshwala

    keshwala Regular member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    its a error on ofw 3.71m33-2 and on sony firmware 3.71 that will probably get solved in the next firmware update probably.
     
  3. WEBEX

    WEBEX Member

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    does the wireless work on 3.52 M33-4 which was upgraded from 1.50?
     
  4. WEBEX

    WEBEX Member

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    what can i do to make it work
     
  5. btjl90

    btjl90 Regular member

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    just downgrade to 3.52 m33 i suppose

    it works
     
  6. WEBEX

    WEBEX Member

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i tried, but it didn't work either. It only works on 1.50 on my psp
     
  7. btjl90

    btjl90 Regular member

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    u sure u switched on ur WLAN? or was the game sharing suppose to work -.-
     
  8. WEBEX

    WEBEX Member

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    My wlan switch is on, and ive tried gamesharing 2 different games, and one of my freinds who has 3.52 M33-4 tried to gameshare the same games to me but it didn't work either. When i scan the area for an acess point, it says " internal error 00000001" or something like that. It only does that when there is no acess point near by.

    If i can dowload an add-on to make it work, it would be greatly appreciated! Thanks in advance
     
  9. WEBEX

    WEBEX Member

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i upgraded to back to 3.71 M33-2 since 3.52 M33-4 didn't improve anything
     
  10. btjl90

    btjl90 Regular member

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i think its ur IDstorage keys

    google keycleaner v1.1

    follow instructions and see if it works
     
  11. WEBEX

    WEBEX Member

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  12. WEBEX

    WEBEX Member

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    It says that the motherboard is TA-079/81 and is not patched.

    Reccomended action: None
     
  13. WEBEX

    WEBEX Member

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ive dumped my keys to my mem card
     
  14. WEBEX

    WEBEX Member

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    it didn't help
     
  15. btjl90

    btjl90 Regular member

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    dumping the keys will not help -.-

    anyway does it have any bad keys?
     
  16. WEBEX

    WEBEX Member

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    there are no bad keys.
     
  17. btjl90

    btjl90 Regular member

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    this is what i figured.. try a clean downgrade and then upgrade back to 3.52m33

    search google for "recovery folder"

    then downgrade back to 1.5

    then u can upgrade it back to 3.52m33 like you always do
     
  18. WEBEX

    WEBEX Member

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    it doesn't work
     
  19. btjl90

    btjl90 Regular member

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    looks like ur wifi board is out?

    send for sony repair or find a shop which replaces the psp wifi board
     
  20. LOCOENG

    LOCOENG Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    11,493
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    118
    WEBEX

    Edit your post when it is the last one in a thread, no bumping/post padding allowed.
     

Share This Page