1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Naruto psp 3.10 oe-a help

Discussion in 'Sony PSP - Homebrew software' started by youreyes, Apr 27, 2007.

  1. youreyes

    youreyes Member

    Joined:
    Apr 27, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi everybody

    I have been trying to run an ISO of the Naruto psp game on my 3.10 oe-a for awhile and have had no luck. I can run others fine but this game does not seem to work. The ISO I have downloaded comes with three folders. Usually I can just run the ISO in a zip or rar file but this one doesnt even show up. The three folders are Narutonp, PSP, and X. The Narutonp folder has SYSDIR, USRDIR, ICON0, PARAM.SFO, PIC1, and SND0.AT3 in it.

    The PSP/GAME folder just has the %__SCE__NARUTONP and __SCE__NARUTONP folders in it. This shows up like I can run the game in my XMB, I get the image and the music but then when I go to load it nothing comes up.

    Finally the X folder has flash files and a bunch of .rco and .prx files in it.

    I have tried everything aside from asking for help to get this working. The readme file in it is not in english but I came to the conclusion all i had to do was copy these folders to the root of my mem stick and it would run. I changed all the UMD options in the config of 3.10 oe-a and switched them around numerous times testing if anything worked or not.

    Just wondering if anyone can help me get this game running because I would really like to try it out. Or maybe if anyone knew a place to get a version I could simply put in the ISO folder and it run. Thanks to any responses!
     
  2. staxx

    staxx Regular member

    Joined:
    Nov 12, 2006
    Messages:
    817
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    try moving the __SCE and %__SCE folders to your game150 folder. and keep everything else how you have it.
     

Share This Page