1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

NAT PROBLEM!!

Discussion in 'Windows - P2P software' started by NaQQaF, Apr 23, 2005.

  1. NaQQaF

    NaQQaF Member

    Joined:
    Mar 28, 2005
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hello there,
    I just was looking around in the internet and I cound not fix the NAT problem that I have.
    and I would like to inform u that I am using a "LINKSYS WIRELESS -G Broadband Rounter" and I have 2 computers connected to it.
    I am using AZURES but all I get is a yellow face. and the speed is 1.5kB/s.. so I would be really gratfull if any one can help me with that.
    take care for now and see u later.
    ALI.
     
  2. Toiletman

    Toiletman Active member

    Joined:
    Jul 8, 2003
    Messages:
    1,477
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
  3. NaQQaF

    NaQQaF Member

    Joined:
    Mar 28, 2005
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi there,
    I did all this long time ago. but I have to tell u that I use WINDOWS XP firewall.. and still have NAT ERROR. :(
     
  4. NaQQaF

    NaQQaF Member

    Joined:
    Mar 28, 2005
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi, I just was thinking about the NAT ERROR that I have and it has been so long thta no one said anything about it any more. do u guys think I should call my ISP? or is there anything else 2 do b4 calling them?
    let me know please.
    thanx for now.
     

Share This Page